En liten utflykt till Askersund.

Snart lider semestern mot sitt slut för hela familjen, sorgligt att semestern går så fort, men samtidigt skönt att komma in i rutiner igen, Leia och Lowa behöver nog va ifrån varandra ett litet tag för jäklar vad de ryker ihop ibland.

Igår sken solen och vi passade på att ta en sväng upp till Askersund för att hälsa på min syster och kika in hennes nya lägenhet. ♥ Superfint bor dom verkligen. Vi passade på att gå ner till gästhamnen och äta lite mellis.


Hamnen är ju hur mysig som helst, massor små olika ställen man kunde äta både enklare maträtter och olika glassbarer. Jag åt en otroligt god baguett med kycklingröra. Barnen kunde välja mellan korv, hamburgare med mera, fanns verkligen något för alla! Sånt gillar jag.

Leona tyckte glassen såg riktigt smarrig ut =)

Sen tog vi en promenad längst vattnet och skulle besöka en lekpark så barnen fick leka av sig lite..

Men lagom tills vi kom fram öppnade sig hela himlen och det började verkligen ösregna och åska från ingenstans, vi stod i lekparken en stund för att se om det skulle försvinna över fort, men det gick inget vidare,

Feffe och tjejerna försökte dansa soldansen, men inte ens det hjälpte.

Så det slutade med att vi var precis genomblöta allihop när vi skyndade oss tillbaka till bilen. Vi fick åka hem till Feffe igen och byta om, innan vi åkte hemåt igen.
Nästa gång hoppas vi att vi har vädret helt på våran sidan.

Idag har varit en mindre bra dag igen, ett bakslag kan man säga.

ta hand om er! ♥

2 reaktioner till “En liten utflykt till Askersund.

  1. Hoppas din mamma mår hyfsat bra idag❤ Fy vilken sommarpärs ni måste haft.
    Nu var jag visst inte ensam om att tro att ni ska få en liten 4a? Det är till och med så jag kunde längta efter en 5a men nepp, det blir inga fler här – säger mannen haha
    många kramar
    https://lotte4.blogspot.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg