GÄSTINLÄGG , Från Bobbys Hair Care!

Reklam för Bobbys.se
Som ni vet så har jag sedan många år tillbaka använt mig av Bobbys fantastiska produkter när det kommer till hårvård. Mitt hår har med handen på hjärtat aldrig mått bättre.
Därför känns det också extra kul att kunna hälsa de välkomna hit till min blogg med ett litet gästinlägg, där de kommer berätta mer sig själva, deras produkter och lite tips. Detta hoppas jag att ni kommer tycka om. Tanken är även att ni ska få chansen att ställa era frågor kring hårvård , som de sen kommer svara er på . KUL va?Hårvårdstips från Bobbys Hair Care!
Bobbys Hair Care skapades med en vision om att göra lyxiga salongsprodukter tillgängliga för alla. Det har tagit många år att ta fram produkter som genuint håller den högsta kvaliteten innehållsmässigt, där både funktion och doft har varit viktiga. Alla våra produkter har ingredienser som är noggrant utvalda, där varje produkt går igenom långa och noggranna tester. Vi samarbetar med några av Sverige bästa fabriker, experter inom hår och hårvård, samt erfarna kemister – denna cocktail av kunskap och kompetens har lett till att vi idag har ett växande utbud av produkter som håller den allra högsta salongskvaliteten. Alla våra produkter är sulfatfria, parabenfria, veganska och tillverkade i Sverige.
Vi brukar ofta få frågor om hår, tips och råd samt vad man ska göra för att få fint och välmående hår. Det är viktigt att ta hand om sitt hår inifrån och ut. Produkterna du använder för ditt hår avgör mer än du tror, använder du bra produkter med högkvalitativt innehåll så kommer du att märka att håret blir mer motståndskraftigt mot yttre påfrestningar, håller sig fint längre och kanske inte heller behöver klippas lika ofta. Med andra ord – bra produkter är avgörande för hur ditt hår mår och ser ut.
Det en av våra experter, Bobby Oduncu, alltid vill ge som främsta tips är: använd ett bra schampo och balsam. Schampo och balsam är nämligen hela grunden till ett välmående hår! Allting börjar i duschen, där produkterna du använder när du tvättar håret är grundläggande för hur ditt hår kommer att må. Se schampo och balsam ungefär som grunden när man bygger ett hus – för att få ett stadigt, fint och hållbart hus, så behöver man först fokusera på att bygga en riktigt bra och stadig grund.

Några saker som är bra att leta efter i schampo och balsam, är dels ett sulfatfritt schampo. Alla våra produkter är sulfatfria, då sulfater idag inte är ett måste – det finns likvärdiga substitut som är mycket skonsammare och mildare mot hår och hårbotten. Sulfater är starkt fettlösande, och tvättar rent alldeles för hårt – med andra ord, så tvättar sulfater så pass effektivt att det kan torka ut och irritera huden – och orsaka problem med exempelvis fet hårbotten, klåda och torr, fjällande hårbotten. Ett hår som snabbt blir fett till exempel, handlar i många fall om att hårbotten är uttorkad – en uttorkad hårbotten börjar nämligen överkompensera torrheten genom att producera extra mycket talg. Vilket då leder till att hårbotten snabbt blir fett. Vill du att din hårbotten och hår ska må så bra som möjligt, så rekommenderar vi att använda produkter fria från sulfater.

I ett balsam är det bra att välja ett balsam som är drygt och inte utspätt, med vårt balsam kommer du att märka att konsistensen är ganska tjock – detta är då vi inte späder ut balsamet, och därmed har ett väldigt koncentrerat och högkvalitativt balsam. Vårt multi repair balsam är dessutom packat med nyttiga vegetabiliska proteiner, som stärker och reparerar håret. Är du istället ute efter fukt, så har vi en hårvårdsserie som heter Hydrate.
Summan av kardemumman – ge ditt hår den kärlek som håret är värd, produkterna du använder gör en större skillnad än du kanske tror – där ett schampo och balsam av hög kvalitet och med ett bra innehåll, är hela grunden för ett välmående och strålande hår.
Har du några frågor eller funderingar kring hår, hårvård, om oss och våra produkter…? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, så kommer vi tillbaka med ytterligare ett inlägg – där vi svarar på alla era frågor!
Kramar från vännerna på BOBBYS.
Vill ni kika in produkterna redan NU, så hittar ni all HÄR, och använder ni koden ANGELICA så får ni 15% rabatt på er order. ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg