Arga kvinnor på parkeringar..

Hej på er! Vilken härlig start på veckan, att få ordna och överraska för sina fina vänner var verkligen kul och vilken energi det gav. ♥ Hade gärna vaknat upp hemma hos dom och delat tårtfrullen. Tårtan var verkligen SÅ god att den kommer bli svår att glömma bort, tänk om man skulle få cravings på den 😉

Blev en mjukstart för oss denna vecka, imorgon har barnen nämligen studiedag vilket betyder lite extra mys och jobb hemifrån. Hoppas också på att vädret är ganska skapligt och man kan gå ut och rensa lite i trädgården, har en del saker vi skulle behöva åka till tippen med. Samt att vi samlat på oss en hel del kartonger som behöver slängas efter vagnleveransen  🙂

Idag känns det som att lillasyster vänt på sig med huvudet uppåt, eller så trycker hon ordentlig med rumpan på ena sidan, för det gör galet ont vid revbenen, får försöka buffa på henne och hoppas hon flyttar till sig, att det kan göra så ont vissa gånger.
Dagens mage ser ut såhär.

När jag ser magen på bild så tycker jag inte att den ser så stor ut, dock känner jag mig så galet stor och otymplig. Men det är väl iofs mest brösten som är i vägen, de har ju typ tre dubblat sin storlek. Inte Rickard emot;P Men jag tar gärna tillbaka mina gamla 😉


De stora barnen har redan invigt sina klänningar men här här lillans, i storlek 56. SÅ liten.. Har tänkt att jag ska ta en fin vår/Sommar bild på alla tre tjejerna sen i dessa klänningar. Tror det kan bli fint! ♥

Nu till något helt annat. Arga kvinnor på parkeringar. Har ni varit med om detta någon gång?
Jag var med om detta i helgen. Första gången faktiskt. Men jag kokade efteråt kan jag säga. Det var fullt på parkeringen, alla familjeparkeringar var i vanlig ordning upptagna, när jag ser att en bil börjar backa ut, jag ställer mig iordning och börjar blinka att jag ska in i den fickan, jag var alltså där FÖRST. Jag ser att det kommer dam mitt emot och vill ha samma plats, men eftersom jag var på plats först så kör jag fram och ställer mig där. Detta gör denna vuxna kvinna väldigt irriterad, varpå hon inväntar att jag ska gå ur bilen, hon öppnar sin bildörr och säger något i stil med att det var fräckt. Jag hörde inte riktigt vad hon sa och går därför fram till hennes bil för att fortsätta prata, varpå hon stänger igen dörren fort som tusan , vägrar titta på mig och kör vidare. Okej. Redan där kokar det i detta preggo!

Hur som så går vi in, några minuter senare stöter jag på denna kvinna då vi ska hämta ut scanner samtidigt. Jag tittar då på henne och förklarar för henne i lugn och ro att jag var där först och att jag blinkade och det var därför jag körde in och parkerade. Jag ville inte att hon skulle tro att jag bara hade snott en random plats bara för att bete mig illa. Och eftersom hon öppnade bildörren och påbörja någon form av diskussion men åkte iväg innan jag ens hann att försvara mig så tyckte jag att det inte var mer än rätt av mig att säga något när hon går nästintill rakt in i mig. Men det kunde jag glömma. För det ända hon gjorde var att ignorera ögonkontakt och peka finger åt mig!
Jag var så arg att jag kokade! ÄR man vuxen och pekar finger till någon? Det känns lite sandlådanivå.
Vi hade dessutom med våra barn som ser allt detta och undrar varför en vuxen människa pekar finger.
Det är ju något jag lär mina barn att man INTE gör, så det får ju ganska fel bild av hur man ska bete sig när vuxna människor beter sig sådär illa. Ju mer jag tänker på det , ju mer frustrerad blir jag på det hela att hon faktiskt inte brydde sig ett skit om att vi hade våra barn på snart 5 respektive 7 år.
Att vara en vuxen person som ska föregå med gott exempel beter sig så är för mig helt sjukt. Att vara så konflikträdd att man inte vågar kolla någon i ansiktet och sedan pekar finger. För en parkeringsplats, såhär i efterhand när jag skriver om det så känns det nästan lite skrattretande.
Hur hade ni gjort? Har ni varit med om något sånt här? Berätta gärna era historier om ni har några.

Nu ska jag krya ner i ett bad och vila min rygg och skuldra.

Tusen tack för alla kommentarer ni lämnar här inne, jag ska publicera och svara under kvällen. ♥

Kramar / Angelica

5 reaktioner till “Arga kvinnor på parkeringar..

 1. Det var en obildad människa så pinsamt, om du blinkade in så är det ju din plats, det står liksom inte förtur på henne. Sedan otroligt obildad att peka finger när barnen är med, skamligt.

  Fyy vad galen jag hade blivit

 2. Kanske är jag naiv men just detta har jag aldrig upplevt tidigare. Inte alls okej att bete sig så där, och som du skriver du var ju där först! Hur tänkte hon egentligen? Usch! Blir så arg på sånt där folk, det blir liksom så ledsamt också för sånt där kan ju verkligen förstöra hela ens dag :(.

  Jag fick blindtarmsinflammation i höstas, hade rejält ont och blev inlagd för observation över natten. Jag ville hem dagen efter så sonen kom och mötte upp mig. Hade jätteont men eftersom det inte skulle bli någon OP kände jag att varför ska jag ligga här och ta upp en plats när jag bor granne med sjukhuset? Så jag fick gå hemåt. För att komma hem måste jag korsa ett övergångsställe. Man går ganska sakta när man har ont, men jag kom fram till övergångsstället och gick så fort jag kunde. Det kommer en lastbil i full fart mot och han stannar in förbannat och HÖJER näven för han får stanna när VI går på övergångsstället. Jag försöker gå lite fortare då börjar HAN tuta och skrika inne i hytten och kör fram emot oss. Jag blev så förbannad att jag pekade fingret. JAG gör så klart inte sånt annars. Men jag blev liksom så upprörd, hade ont och han betedde sig som ett as som försökte köra på oss på övergångsstället. Då börjar han skrika och ska försöka hoppa ur lastbilen!
  Det var obehagligt men där och då var jag så förbannad att jag inte backat att säga ett par sanningens ord. Man har ju faktiskt företräde som gångtrafikant :/.

 3. Jag har faktiskt skrikigt åt en äldre man på en parkeringsplats en gång. Jag stod precis som dig och väntade på att köra in på en parkeringsplats och blinkade. Precis när jag skulle köra in kommer en gubbe från andra håller och tar min plats. Precis framför näsan på mig. När han gick ur bilen vevade jag ner rutan och frågade vad han höll på med. Varför han tog platsen jag stod och väntade på. Han blängde bara och gick. Detta var runt jul så innan jag vevade upp rutan skrek jag: du kommer hamna på stygglistan! Sen åkte jag. Inga fula ord eller gester och inga barn med. Men skrek gjorde jag. Kram

 4. Alltså, man blir ju mörkrädd över hur vuxna människor beter sig !
  Det är ju inte konstigt att det blir krig i världen om man kan bli så arg att man pekar finger framför barn över en sån sak.
  Hon mådde nog VÄLDIGT dåligt.

  Åh ja, thailand ska bli underbart ! det känns dock en smula märkligt att åka bort i 2 v i samma veva som vårt hus ska börja byggas, men jag får väl skjuta mitt eget kontrollbehov åt sidan och lita på att proffsen gör det dom ska 🙂

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg