Artikel om oss hos mama och virrig gravidhjärna.

Hej på er, hoppas ni har en härlig Lördag, jag vaknade upp av att Lucie drog isär gardinerna och solen strålade in.. Upp nu mamma… Jag kände hur gruset i ögonen inte ville att jag skulle gå upp nu. ♥ Men efter lite gos och mys så gick jag upp tillslut, det kurrade i magen och jag måste ändå äta ganska så snart när ag vaknar sådär , annars kan det lätt bli att jag blir illamående: )

Efter lite frukost i magen så såg jag att artikeln på Mama hade kommit ut. Det är Sara som skrivit även denna artikel, samma tjej som skrev den i Expressen, den blev verkligen fin. ♥

Hela artikeln hittar ni HÄR  Hoppas ni vill läsa=)

Sen påbörjade jag projekt leta pyjamas till bebis, jag började detta redan igår, det är en speciell pyjamas som Lucie hade när hon var liten som jag tycker är så himla söt. Så jag påbörjade att leta överallt, men kunde inte riktigt komma ihåg var jag lagt den. Så jag bestämde mig för att ta hjälp av Rickard idag och ge oss ut i garaget och titta i alla våra backar med kläder som vi har. Jag leta och leta , hittade lite annat, mestadels från när Leona var liten faktiskt. Men pyjamasen hittade jag inte. Jag höll nästan på att bli lagom tokig. Rickard tyckte jag blev snudd på manisk, men jag visste ju att den var någonstans. Bara inte exakt vart.

När jag inte fann den i garaget så fortsatte jag inomhus, någonstans måste den vara, jag vet att den ev legat i det gamla skåpet vi hade i Lucies rum tidigare , men det skåpet har vi inte kvar och mycket av de kläderna har jag tagit hand om och lagt i en liten korg till bebis tillsammans med mycket annat nytt som jag har köpt. Dock börjar den bli överfull.
Så medans jag var lagom sur över att jag inte hade hittat den där pyjamasen som jag letade efter i flera timmar så bestämde jag mig för att vika ihop de nya kläderna jag hade köpt, hittade så fina bodysar som var kortärmade och några fina leggings med volang.

Hur gulligt är inte detta? Jag kunde inte motstå det när jag såg det i affären.

Kan inte förstå att vi snart ska klä detta på lilla bebis i magen. ♥

Söta små strumpor med rosetter..

Hittade och en söt pyjamas för ett tag sen när jag var på stan, en liten sovande kanin på rumpan. ♥

Och vet ni , medans jag stod där och fixade i min lilla korg så plockade jag ut allt igen och skulle sortera lite, och kan ni tänka er , DÅ hittade jag den där pyjamasen som jag letat efter SÅ mycket.

Den hade jag haft i denna lilla korg hela tiden, hur lagom gravidförvirrad får man vara?
Fick ett lugn när jag hittade den, men kände mig lagom trög som inte kom ihåg att den var där.

Nu ska jag försöka ha lite bättre koll, och snart har vi nog det vi behöver ha iallafall i klädväg tills lillasyster kommer, problemet är ju att de finns så mycket fint att jag har svårt att hålla fingrarna i styr att inte köpa mer=)

Nu har min mamma kommit hit, vi ska käka lite och sen kolla på finalen av melodifestivalen. ♥

Vem hejar ni på?

Hoppas ni får en fin lördagskväll. Kram / Angelica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer