Längan efter våren och detta kom i brevlådan!

God tisdag med lite bilder från helgen, tänk att man redan längtar tills nästa lediga helg tillsammans, men veckorna rullar på fort ändå tycker jag. ♥

I söndags när Lowa hade sin ridning åkte vi andra och tog en liten promenad i det vackra vädret, vi har ju haft sol länge nu och vad bortskämd man blir. Nu inväntar vi bara att alla snö ska smälta bort på vissa ställen, men det verkar gå lite segt då nätterna fortfarande är kalla hos oss.


Jag längtar efter våren och alla planteringar. Jag tänker att jag inte ska ta mig vatten över huvudet när det kommer till planteringen i sommar, jag ska fokusera på mina dahlior och snittblommor , älskar att plocka in buketter från trädgården.
Tänk att det känns som att någon hörde att jag skrev den meningen, för idag i brevlådan låg dessa…

Jag lyckades inte så bra med mina luktärt förra året så jag tänkte att jag skulle ge mig på det iår igen och hoppas det går lite bättre. De är ju både vackra och doftar ljuvligt. ♥

Ikväll hoppas jag kunna orka med en liten uppdatering kring graviditeten, och förhoppningsvis inte somna framför datorn=p

Tittar in lite senare. Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer