Att dela med sig av sina erfarenheter..

Hej på er!
Idag har vi haft en regnig men mysig dag, vi har varit och strosat runt på Ikea och köpte hem lite mer förvaring till barnens garderob så att vi kan få lite mer ordning där. Det blev en trådback till så jag har tänkt att de ska få ha varsin 🙂  Barnen köpte muffinsformar så jag tänker att vi kanske baka det imorgon. Kan vara gott att ha lite hembakat i frysen att stoppa ner i korgen när man ska till stranden.

Nu ska jag strax kila iväg hem till Madde. Som ni säkert redan vet så är Madeleine min lärling. På lördag ska hon vara min assistent på ett bröllop som jag ska fota, vilket ska bli fantastiskt kul. Hon kan kika och observera och jag ska berätta mina tips och trix. Det ska bli väldigt roligt.
Hon är fantastisk duktig och det är roligt att få dela med sig av sina erfarenheter. ♥ Så ikväll ska vi borra in oss i både  Photoshop, Camera Raw och även kika lite grunder i LR.

Här kommer lite behind the scense bilder från när jag fotade henne och Mirka i Örebro.
wpid-wp-1433100342644

Här kommer en liten tjuvkik på det färdiga resultaten. Denna bild kommer användas som pressbild på deras nya kommande sida. 🙂

_MG_4086_sv
Visst är hon väl snygg?

Kram på er alla! ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg