Semester, vad är det?

God kväll mina vänner.. Nu sitter jag i soffan igen. Dagen har gått i ett idag. Började det som sagt med en god kaffe och lite prat med en fin vän, sedan gick jag hem för att fortsätta spendera dagen med familjen. Men det har varit tufft idag, barnen har bråkat ungefär varenda sekund. Ena bråket har avlöst det andra och ibland känns det som tålamodet tar slut. Ska det vara såhär hela semestern? Då lär mina gråa hår sticka ut fortare än kvickt.

Dock avslutades dagen väldigt bra, vi åkte till Varamon och tog ett kvällsdopp, tillomed jag badade 🙂
Sedan åkte vi hem och fixade lite baguetter och satte oss i vår trädgård och hade picknick. Och tänka sig, barnen var sams i säkert två timmar i streck 😉 Vi busade, myste, njöt. Rickard och jag satt på varsin stol och tittade när barnen badade i deras nya pool och de var sams och skrattade tillsammans. <3 Denna syskonkärlek är ju för härlig. Hoppas på en mycket bättre morgondag! Det ska bli dåligt väder imorgon så vi har planerat in en liten tripp till Ikea.

_MG_7759

Igår blev jag som sagt överraskad med en dejt av min kärlek. Leia och han smusslade lite på dan och rätt som det var så sa Leia , ”Mamma jag tror du har fått post” Så jag fick gå ut i brevlådan och hämta ett brev. Ett jättefint kuvert som Leia hade dekorerat med fina klistermärken. Inuti låg ett fint brev från min älskling.
_MG_7769 _MG_7693

Rickard hade bokat bord på en restaurang här i Motala som jag besökt en gång tidigare, och jag bara älskar den. Den har en liten orientalisk känsla, personalen är jättetrevliga och maten är SÅ god! Kvällen till ära åt vi tapas.
Restaurangen heter Vänner och Vin den ligger i centrum i Motala. Så har ni vägarna förbi vår vackra stad i sommar tycker jag absolut att ni ska besöka den. Ni hittar deras hemsida HÄR

_MG_7711
_MG_7687_MG_7702_MG_7699_MG_7710_MG_7705_MG_7706

Det är inte ofta vi går ut och äter på tu man hand, det var mysigt. Det är viktigt att vårda varandra och inte ta varandra för givet. <3 Efter våran lilla fotografering av mig , avslutade vi vår dejt vid vattnet.

_MG_7724 _MG_7725 _MG_7736 _MG_7737_MG_7746_

Har fått lite kommentarer angående vad för redigeringsprogram osv och tänkte att jag skulle göra ett eget inlägg om det! Har ni fler frågor och vill få mer fototips så kommentera gärna! 🙂

Ni har väl inte missat att jag tävlar ut en kärleksfotografering ? Klicka HÄR för att tävla.

Puss <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer