Frustrerad, var är min Kamera?

Hej!
Som jag skrivit tidigare så har jag köpt mig en ny kamera för ett tag sen, jag bestämde mig för att uppgradera mig lite. Idag fotar jag med Canon 5d mark ii, och har beställt uppföljaren till den, alltså en Canon 5d iii. Det är inget fel på den kameran jag har, men den har hängt med i ett par år och den nya har en del nya egenskaper som jag vill åt! Ni vet när man trånat efter något, och sen bestämmer sig för att beställa den så vill man ju ha den NU!
Detta gjorde jag för snart en månad sen.

Och jag har fortfarande INTE fått min produkt. Jag har betalat in pengar och ligger nu alltså ute med kontanta pengar för en produkt jag ej fått. Som kostar väldigt mycket pengar. Jag har varit i kontakt med företaget jag beställt ifrån och är MER än MISSNÖJD med deras bemötande. Vi har haft mailkonversationer samt att jag har ringt ett flertalet gånger, men de kommer bara med konstiga och dåliga ursäkter. Jag har flertalet gånger sagt att jag vill avbryta mitt köp och få pengarna tillbaka då jag gärna vill vända mig någon annanstans. För som sagt, jag vill ha kameran NU och såhär länge ska man inte behöva vänta.  Men de påstår att kameran EV kan vara på väg till mig, så de kan inte avbryta köpet förrän de vet att jag ej får kameran. Jag vill ändå inte ha kameran, och självklart borde de kunde avbryta köpet eller be kameran att den ska levereras till deras kontor i stället för till mig.  Som ni förstår är jag måttligt irriterad. Att betalt för en produkt man ej fått samt att deras kundbemötande är under all kritik! Som egen företagare vet jag hur viktigt det att vara trevlig mot sin kunder och ha en hög service.

Så i skrivande stund har jag fortfarande inte fått min kamera och jag har inte fått tillbaka mina pengar som jag betalat in kontant heller. Jag är så frustrerad. Jag känner mig lurad, ledsen, besviken och ARG.
Såhär får det verkligen INTE gå till!

I ren ilska ska jag nu ta tag i barnens garderob, det ser ut som en bomb har slagit ned där inne!

_MG_7807 _MG_7809

Hoppas ni får en härlig dag! ♥

5 reaktioner till “Frustrerad, var är min Kamera?

 1. Men va faan har du inte fått kameran än?! Du ska ju fota bröllop i helgen ju!! Stäm skiten ur dom hihi! Puss

 2. Måste också bli bättre på att fota med systemkameran…men så lättillgängligt numera med mobilen direkt och kunna lägga in det snabbt… Det ger dess kvalité också! 😛

  1. Visst är det så 🙂
   det värsta med att vara fotograf att man inte har mage att publicera ifrån mobilen, man blir så sjukt kräsen 🙂

 3. JÄVLA DIGICOM vilket skämtföretag!!!!

  Så dålig återkoppling och dålig attityd, jag kommer aldrig heller beställa därifrån!

  Men bra att du fick garderoberna fixade då i alla fall 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer