Att glömma bort ena barnet…

Godkväll! Igår gick dagen i ett. Vi fick nycklarna till huset. Får nästan nypa oss i armen.

Det är inte det lättaste att få ihop allt, renovering av hus och jobb som egen företagare. Tur vi har världens bästa vänner som hjälper oss. Micke hjälpte oss att lägga om golvet i barnens rum, vilken jäkla skillnad de blev! Vad det någon av er här som va med live på Instagram och visade? 🙂

I eftermiddags har vi fortsatt renoveringen , alla lister och fönster ska bli vitt , innan vi måla väggarna! Det är så roligt, tänk att man står och målar i sitt egna hus. Härligt känsla!

Dock känner jag att jag inte riktigt fungerar. Det är mycket som snurrar och som ska knytas ihop. Veckan har gått i ett, jag har nästan glömt ett av barnen när jag ska hämta på dagis, och idag ringde dom från rusta då hade jag glömt mitt kontokort där. Måste försöka ta det lite lugnt! Men man är ju inte mer än människa 🙂

Nu ska jag sova ett par timmar , sista natten i lägenheten… vemodigt. Men skönt.

Ser fram emot vår resa i huset, jag har kamera i högsta hugg och dokumenterar allt vi gör 🙂 för visst vill ni se förvandlingen när allt brunt blir vitt? 🙂

sov gott! Puss

En reaktion till “Att glömma bort ena barnet…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer