Bvc-besök och årsdag!

Idag har dagen verkligen gått i ett. Varför har man allt inplanerat på en och samma dag?
Startade dagen på kontoret där vi packade ordrar, vi fick besök i butiken av Sofie & Rikard med barn. Mycket trevligt, de hämtade bland annat framkallningar av bilderna jag tog på barnen. Tror det kommer bli riktigt fint på deras vägg! ♥
Några av bilderna som de framkallade. Lilla Junie, så liten och nätt..

Klämde sedan in ett litet möte på lunchen, fixade även en flyttbil redo tills på lördag, innan det var dags för besök hos BVC. Vi har bytt bvc-sköterska nu och hon är så himla gullig verkligen. Lilla Leona väger nu 4225g och är 53 cm lång dagen efter sin månadsdag. Hon har snart gått upp ett helt kilo sedan hon kom! Liten börjar bli stor! Läkarundersökningen gick hon igenom problemfritt. Så skönt, har iofs inte trott något annat. ♥

Efter att vi hämtat barnen på förskolan & fritids åkte vi hem till svärmor och blev bjuda på mat, så skönt att slippa laga mat och vara i kaoset.


Det var lugnande att sitta på hennes altan och slappna av en liten stund.

Just ja, i morse blev jag påmind på Facebook att vi hade års dag jag och Rickard, pinsamt nog hade jag aldrig kommit ihåg det annars. 9år idag. Helt galet. Älskar honom så, han har gett mig det finaste som finns, tre härliga ungar och han är verkligen min soulmate. Med honom vill jag bli gammal! ♥


En gammal bild från 2008 när vi var påväg på kryssning. Så coola 😉

Jag älskar dig.

Nu ska jag slänga mig i sängen och sova ett par timmar, jag är helt slut verkligen. Det kommer bli långa dagar framöver. Imorgon får vi nycklarna , jag kommer få nypa mig i armen. Planerar att sända lite live från huset. Missa inte mig på instagram om ni är nyfikna.  —> angelicasandberg.se

En annan rolig sak som jag blev så irriterad på, när jag var och handlade så skulle jag köpa folköl till Rickard, hade hans plånbok och kort och mitt låg i bilen. Eftersom jag inte hade leg med mig så nekade kassörskan mig att köpa ölen. Lite roligt, 30 år och inte få köpa folköl. Borde jag ta det som en komplimang kanske?
Det som störde mig mest var att hon i butiken var flera år yngre än mig, typ 18. Hon borde ju sett att jag var sjukt mycket äldre än henne. Men Rickard blev utan öl haha.

Tack för att just DU kikar in här varje dag! ♥
Puss & Kram

En reaktion till “Bvc-besök och årsdag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg