Att vara framför kameran..

God Morgon! Hoppas ni har sovit gott i värmen. Visst är det underbart att sommaren äntligen är här. Dock så man ju aldrig nöjd utan nu går man och smågnäller att det ”för” varmt. Men man skulle behöva ha en AC inne. För nätterna är verkligen så varma, barnen sover dåligt och även vi vuxna. Men hellre ha detta härliga väder än regn och rusk.

Igår blev jag överraskade med en dejt med min Kärlek, vi åt på restaurang pratade och bara umgicks på tu man hand. Visar er bilder lite senare från det fantastiska stället vi var på. <3
Vi stannade till vid ett ställe och Rickard tog några bilder på mig. Jag är SÅ obekväm framför kameran.. trivs ju bäst bakom 😉 Men tänker att jag ändå måste försöka öva bort detta. Kan ju vara trevligt om jag är med på några bilder ibland. Ni vet på semesterbilderna, man tror ju att jag knappt deltar eftersom jag alltid tar bilderna.

Här får ni en liten tjuvkik.. Denna gång jag inte bestämma mig om jag gillar den mest i färg eller svartvit.
Vilken är er favorit?

_MG_7746_ _MG_7746

Nu blir det en kopp kaffe med en fin vän! <3

Kram!

3 reaktioner till “Att vara framför kameran..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer