Vinn en Kärleksfotografering

Hej alla fina!
Nu har ni chansen att vinna en kärleksfotografering hos mig värde 3500kr. <3

tavling
Såhär tycker Therese om fotograferingen.
” Jag älskar ALLA bilder. Äkta, naket, kärleksfullt och så naturligt det kan bli.
Bilderna på mig och Emil får mig att rysa genom hela kroppen. Alla våra känslor för varandra syns verkligen genom kameran och jag är otroligt glad att Angelica lyckats fånga det”

För att delta:
1. Kommentera detta inlägg och motivera  varför just DU vill vinna denna fotografering.
2. Gå in och följ min Instagram @fotografangelicasandberg

3. För större vinstchans dela bilden på er Instagram / Facebook. Öppen profil krävs.

Tävlingen avslutas söndagen den 12/7 kl 20.00.

*Fotograferingen sker antingen i Motala eller inom 5mils radie. Om fotograferingen ska ske längre bort, står ni för resekostnaden.


Kram på er och lycka till! <3

45 reaktioner till “Vinn en Kärleksfotografering

 1. Klart man vill delta! Glömmer aldrig den roligaste företagsfotograferingen ever

 2. Har i slutet på Juli varit tillsammans med min sambo i 5 år. Och en kärleksfotografering skulle vara helt underbart sätt att fira på!

 3. är en tjej på 20 år och har tillsammans med min sambo en liten dotter på 10 månader. Skulle vara såå kul att ha lite bilder på oss som visar och påminner oss om vår kärlek som lätt glöms bort i småbarnslivet. Håller tummar och tår ! 🙂

 4. Jag skulle vilja vinna denna kärleksfotograferingen, men med kärleket åt min syster, som alltid ställer upp och alltid får en att må lite bättre!
  Och just kunna få dela en sån här grej med syrran hade vart roligt, och om inte annat ha syskonkort när man ä 20 & 27!

 5. Jag träffade min älskade sambo för 3 år sedan. Då hade han sedan tidigare varit gift och tyvärr mist sin fru i en tragisk olycka bara ett halvår efter bröllopet 22 år gammal. På väggarna fanns bröllopsfoton och snygga bilder på henne. Vi har i steg tagit ner några bilder med tanken att det ska komma upp bilder på oss, dock har vi inga så kvar blir tomma rammar. Några bilder på vår kärlek hade varit perfekt.

 6. Hoppas på turen att få ge min man denna upplevelse när vi firar 10 år i oktober. Vi är 29 år och lever ett underbart liv som gifta i vårt hus på landet med våra två söner på 4 och 6 år.

 7. Bilderna du/ni tog på Therese är ju fantastiska så självklart vill jag delta i att vinna en fotografering med kärleken i mitt liv.

  Vi gifte oss för 4 år sedan, 11-11-11 och det blev aldrig av att vi tig några bröllopsfoton då det var ett överrasknings bröllop hemma hos oss för bara familjerna och sedan skulle vi åka på vårt livs bröllopsresa, två veckor på Hawaii och avsluta med 3 dygn i new york, resan fick tyvärr ställas in då kärlekens hjärta någon månad innan började bete sig konstigt pga drastisk viktminskning och läkarna då avrådde oss från att åka.
  I augusti fyller han 30 och det skulle vara underbart att få överraska honom med en fotografering. <3

  Den största kärleken i mitt liv och den mest fantastiska pappan till våra döttrar <3

  <3 / Sofie

 8. Jag skulle vilja vinna för att 2015-07-12 (när tävlingen avslutas) firar jag och min man vårat första hela år som gifta. De skulle vara en kul grej att ge till honom på första årsdagen.
  Som alla förhållanden går det alltid upp och ner. Men att föreviga med några kärleksfulla bilder skulle vara ett minne stort <3

 9. Blev så glad när jag såg denna tävling så självklart vill ja va med och hoppas på turen, jag och min sambo har varit tillsammans i 16 år, vi har endast ett kort på oss tillsammans nu för tiden fotas det bara på våra barn 🙂 så skulle vi vinna denna tävling skulle det betyda såå mycket för oss att kunna förstora en bild på även oss 2 🙂 och vi firar 14 års förlovnings dag i aug så detta skulle inte kunna bli en bättre present för oss 2!

 10. Jag skulle vilja vinna denna kärleksfotograferingen tillsammans med min underbara sambo och vår fina son.

 11. Wow! Klart jag ska följa dig på instagram!!! Varför jag vill vinna? Jag är heeelt såld på bilderna jag sett du tagit och jag vet ju att du ”lär upp” Madeleine med (ilmrud). Å det spritter i mig för jag vill med sååå gärna kunna ta fina bilder men nä, jag får nog låta andra göra det 😉 Jag skulle hemskt gärna få våra bilder förevigade för den enda tavla vi har uppe idag är bröllopskortet som togs för 2år sen snart. Jag skulle mer än gärna ha bilderna som tavelvägg i trappen. Men jag hoppas barnen får vara med för de är ju KÄRLEKSbarn 😀
  http://lotte4.blogspot.se

 12. Hej!

  Jag vill vinna för att jag och min fästman har inga bilder på oss två och vi vill inte ha några dåliga med mobiltelefoner så detta skulle vara underbart. <3

 13. Vi vill vinna för att föreviga vår kärlek till varandra, och ge varandra ett bevis på vår kärlek. Vi gifte oss i samband med vår andra sons dop och tog därmed inga bröllopsfotografering och därför vore detta något värdefullt att få vinna

 14. Skulle jätte gärna vilja vinna detta då jag och min sambo har två små barn tillsammans och det gick snabbt när nr 1 kom så vi har aldrig riktigt haft tid för varann men vi älskar varann över allt annat och att då få fånga det på bild och kan kika på de vackra stunder i den hektiska vardagen vore så fantastiskt ♡ hoppas!

 15. Jag är en nittonårig tjej som om drygt 3 veckor firar 5 år tillsammans med min stora kärlek, Mattias. Det som från första början var en oskyldig tonårsförälskelse förvandlades till min allra största, första, och ack så fantastiska, kärlek i mitt liv.

  Med 3 veckor till vår ”stora dag” och 3 veckor sedan jag tog studenten, och vi därmed tillsammans kunde inleda ett nytt kapitel i våra liv, känner jag därför för att slå på stort och fira rejält! Vad vore då inte mer fantastiskt än om man kunde få chansen att förverkliga detta genom en fotografering? En fotografering som kanske på något sätt kan förmedla hur vi för 5 år sedan möttes som två unga tonåringar och därifrån växt, sida vid sida, tills denna dag då vi står med framtiden vid våra fötter. Starkare än någonsin. DET är vad jag skulle vilja förmedla genom en fantastisk fotografering tillsammans med dig!

 16. Att få bilder på mig och sambon skulle betyda massor. Hängt ihop länge nu men har knappt nåt kort på oss och vår kärlek. Vi är dåliga på att bara prioritera oss. Detta skulle vara en nystart på att vara ett par och inte bara föräldrar

 17. Hej! Underbart fina bilder du tagit, fångar verkligen glädjen och kärleken mellan Therese och Emil.
  Skulle bli extremt glada om vi vann då jag snart varit tillsammans med min sambo i 3 år och vi har inga ”riktiga” bilder tillsammans. Har blivit lite ’selfies’ här och där men inga bra bilder. Båda tycker det är lite jobbigt att stå framför kameran så vi skulle behöva en duktig fotograf som kunde hjälpa oss med att känna oss avslappnande och bara få vara oss, samtidigt som vi kan föreviga vår kärlek med bilderna! 🙂

 18. Hej vill gärna vinna för att vintern ha så många bilder på oss tillsammans. Vi har till hösten varit tillsammans 22 underbara år. Och skulle vilja ha en fin dag i kärlekens tecken

 19. Bröllop i Tveta på Öland, den 29 augusti och vi har inte bokat någon fotograf än. Gör allt för att få en sådan här fotografering. Bjuder gärna på resekostnaden. Delar m.m. på både facebook och Instagram.

  Kramar… hoppas

 20. Jag och min kille/man/pappan till mina barn har varit tillsammans i 11 år i augusti. Vi är 27 och 28 år. Han hatar att stå framför kameran eller att vara med på kort. Han tycker själv att han inte är fin, eller snygg och inte blir bra på kort, medan jag tycker absoluta motsatsen! Jag skulle vilja boosta hans självförtroende med vackra foton på den vackraste människan jag vet! Dessutom firar vi 11 år i augusti och han fyller den 25 augusti, kunde inte passa bättre tidsmässigt

 21. Vi försökte få barn i 5 år , vi lyckades tillslut via IVF, det blev dubbelt upp ! Vilken lycka!
  Småbarnslivet tär dock något enormt på relationer och relationen till sig själv . Jag skulle vilja vinna fotograferingen för att vi har inget bra familje foto att hänga på väggen. De blir fyra år i november och ännu har vi inte fått till de där fina svartvita bilderna på föräldrar o deras barn och såna där vackra kärleksbilder som jag ser att du är duktig på.
  Anledningen till att det inte blivit av ,förutom att livet kommer emellan o man är allmänt zombie i småbarns åren.. är för att ekonomin också får sig en törn och man lägger allt man kan på sina små juveler och det blir inte mkt över till ”lyxiga foton” ..
  Jag har även fram till i år skämts så mkt över min mamma kropp så har inte fått till bra bilder själv trots att sambon är fotointresserad.

 22. Min pojkvän fyller 30 i början av augusti, att få föreviga oss på bild skulle vara en så himla fin present som jag önskar kunna ge honom!

 23. Jag och min man har varit gifta i snart två månader men har inga riktiga bröllopsbilder. De vore en ära att få fotas av dig!

 24. För att jag ska gifta mig den 15/8-2015 🙂 Och de vore fint att få fina bilder tillsammans med min blivande man. Bilder som får oss att minnas hur underbar och speciell denna sommar blivit och blir. Kärlek, pirr, bröllopsplannering , ring på fingret. Denna sommar kommer alltid vara speciell, för resten av vårt liv och de vore därför fint att ha fina bilder på oss tillsammans som visar allt de där som vi känner förvarandra 🙂

  Delat tävligen på instagram. Mitt instagram namn- Emmaawah

 25. Vilka fantastiska bilder vill jag börja med att säga!

  Jag och min blivande fick barn för snart 1 år sedan och vad är väl egentligen ett tecken på kärlek om inte ett gemensamt barn?
  Men samtidigt som kärleken växte till en helt ny dimension så har vi aldrig antagit en tuffare utmaning!
  Att få barn är helt underbart men också fruktansvärt påfrestande för förhållandet och kärleken till varandra får sig en törn!

  Det skulle vara helt underbart att kunna hänga upp en uppsjö av dina vackra bilder på mig och min älskade Micke för att varje dag bli påmind om att vi faktiskt älskar varandra och att ingenting någonsin ska komma ivägen för våra känslor!!

  Med detta sagt håller jag tummar och tår för det vore helt underbart att få vinna detta

 26. Följer dig på Instagram under namnet demaodyssey

  Vi ska fira vår 10:e bröllopsdag snart och samtidigt firar vi min älskade man födelsedag som har samma datum som bröllopet. Vi har inte fått möjligheten att fota tillsammans med min man sedan vi har vår älskade lillan för ett år sedan. Då hoppas vi verkligen att vinna den här underbara tävlingen. Det skulle bli en perfekt överraskning bröllop och födelsedagspresent till min man som jag älskar så mycket. Hoppas hoppas och hoppas.

 27. hej.
  jag och min man fick barn för 10 månader sedan och den tidn har varit tuff men en dotter som bara vill vara hos mamma och en man som jobbar så mycket för att vi skall kunna vara hemma. jag skulle vilja ta ett riktigt fint kort på oss två och minas varför vi älskar varnadra.

 28. Skulle jättegärna vilja vinna detta då jag aldrig lyckas ta någon bra bild på mig och min pojkvän/sambo. Vi var varit tillsammans i lite mer än 3,5 år och skulle vara kul Att ha bilder på oss två tillsammans på väggen då vi flyttade ihop för ca 6 månader sen. Skulle även vilka bli fotograferad av en riktigt bra forograf 🙂

 29. Jag skulle gärna vilja fotas med min kära man.
  I har varit ett par i ca 21 Vi har varit gifta i 12 år. Vi har 6 härliga barn och ett 7:e som är påväg i oktober. Vi har gått igenom en del jobbiga saker men vågar kärlek rostar aldrig.
  Föreviga vår kärlek på bild av en ”riktig” fotograf vore väldigt fint.

 30. Då jag inte aldrig lyckas ta någon bra bild. Föreviga vår kärlek på bild av en ”riktig” fotograf vore väldigt fint.

 31. ”En äkta vän är en själ i två kroppar”
  Jag är ödmjuk inför det faktum att min bäste vän även är min älskade make och jag skulle önska att vi fick fotograferas tillsammans som ett evigt minne på vår kärlek och som en gåva att ge vidare till våra döttrar. Kärleken är.

 32. Jag skulle älska att ha sådana vackra bilder på mig och min pojkvän! Vi har varit tillsammans i 3 år. Det vore så fint att ha vår kärlek förevigad på bild.
  Håller tummarna!

 33. Åh vilken chans!
  Vilka underbara bilder, där just ’den där’ känslan fångas!

  Jag drömmer om en riktig gravidfotografering, i magiskt ljus på en vacker blomsteräng-eller på en blåsig strand med dramatiska moln i bakgrunden, ja helt enkelt vackra bilder där kulan och vi förevigas för att alltid minnas den här ljuvliga tiden.

  Tiden som går alldeles för fort, vecka 35 är här nu och jag inser att det börjar bli knappt om tid-som egen företagare går jobbet alltid först och därför tar man sig inte alltid tiden att göra just sådana här saker för sig själv.

  Nu önskar, hoppas jag och drömmer om att min chans är här ❤️

 34. Skulle vilja föreviga fina bilder på mig och sambon då vi inte har ett enda kort nästa på oss ihop

 35. När man har små godingar till barn, så är man väldigt bra på att ge dom allt…men väldigt dålig på att unna sig själva något värdefullt, så det här skulle vara en underbar present att ge bort till min man då vi firar 10 år som vi i vinter . Hoppas på tur, och ännu mera kärlek

 36. Tänk vilken dröm att få vinna nåt sånt här!
  För snart tre år sedan gifte jag mig med världens finaste man. Längtade sååå efter riktiga fotograf-kort, och inte bara suddiga iPhone-bilder. Under vigsel händer det hemska. En nära släkting/familjemedlem till fotografen hittas död, självmord. Fotografen måste åka hem o hur gärna jag än vill ha mina bilder så är mitt bröllop ändå förevigat med suddiga iPhone-bilder. Detta sörjer jag än idag, en ny kärleksfotografering hade kanske vägt upp detta något!
  Håller tummar o tår!! <3

 37. Det är sällan vi får några bilder tillsammans sen sonen kom till världen, för nu är han våran modell ❤️ Vore så underbart att vinna denna tävling och få möjligheten att få sådär vackra bilder på mig och min älskade. Behövligt nu i för flytt när jag vill ha en förstorad bild på oss tillsammans ✊

 38. Hejsan, har alltid önskat mig en egen fotografering fotar själv på hobby nivå men Gud dina bilder e så vackra vill så gärna uppleva en sådan situation med min sambo 🙂 jag bor i Skåne men mina föräldrar bor i Östergötland så du behöver inte åka någonstans och vi ska hem i Augusti. Har följt dig på instagram och delat på Facebook :):) om man inte vinner så får du jätte gärna höra av dej 🙂

 39. Har i november varit tillsammans med min kille i 7 år och vi väntar vårt första barn i oktober! Känns som ett perfekt tillfälle att föreviga!

 40. Tänk att få ta lite kärleksbilder med blivande mannen.. föreviga kärleken på bästa sätt♡

 41. Jag vill gärna vinna detta, jag och min pojkvän firar tre år tillsammans, vi bor 8,5 mil ifrån varandra och försöker ses så ofta vi kan. När saknaden blir för stor vore det underbart att ha något vackert foto att titta på <3

 42. hejsan

  vill mer än gärna vara med om o tävla om denna super fina vinst, jag o min sambo har varit ihop i snart 10 år o vi har fått 3 underbara barn på kort tid nu, men vi saknar foton på oss båda o bilder på hela familjen har aldrig blivit av, o de vi tagit har ju bara blivit väldigt dåliga, o ihop med barnen finns inte många eftersom de är ju nästintill aldrig stilla o gör så som man vill 🙂 tänk o få överraska min käre sambo med detta o få några fina bilder på våran lilla familj med lite proffsigt hjälp,skulle ju bara vara så underbart o enormt fina minnen för resten av livet,älskar sånt, tänk o få titta på bilderna om några årtionden ,vilka fina minnen man skulle blicka tillbaka på 🙂 håller hela familjens tummar o tår för våran tur 🙂

 43. Tävlingen är nu avslutad!
  Tack till alla som deltagit! <3 vinnaren presenteras på bloggen imorgon! Så håll utkik! kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer