Barnens smarta garderobslösning.

-Annons i samarbete med Elfa Lumi AB-

Hej på er! Jag tog ett litet break i helgen, bara myst med kidsen och varit, tillåtit mig själv vara lite down. Tusen tack för allt ert fina stöd! Nu kickar vi igång en härlig vecka, förhoppningsvis kommer köket vara helt färdigt. Nu är det tredje veckan utan kök och det känns. Men snart så! ♥

Vill passa på att vill visa er hur barnens garderob blev. Vet ni att vi faktiskt fortfarande inte har hängt in alla deras kläder ännu, det är ju tokigt egentligen. Men jag har inte känt att vi haft tiden, när det mesta är kaos runt omkring så blir liksom vardagslivet lidande. Men vet ni, snart är ju köket färdigt och då ska vi ta en hel dag och strukturera och organisera.

Jag kommer även visa före-bild som definitivt inte är förskönad , utan hur verkligheten faktiskt var innan garderoben strukturerades upp.

När vi letade förvaring till barnens rum så tyckte vi det absolut viktigaste var att få till en smart lösning eftersom vi hade begränsat med utrymme pga snedtaket. Efter att ha kikat runt bland olika leverantörer beslöt vi oss för att använda oss av Elfa. Deras produkter blev det bästa alternativet för oss då den smarta inredningen utnyttjade den lilla ytan jättebra.


Här kommer förebilden, på hur garderoben såg ut när den var tom och innan vi renoverade!

Skillnaden blev verkligen SÅ stor efter renoveringen, sedan lät vi barnen vara med och önska. Vad finns det för behov, vilka och vad för typer av kläder använder de mest? Det är verkligen så mycket man bör tänka på när man planerar garderoben. ♥
Går ni i tankarna på att renovera upp garderoben så kan man faktiskt enkelt planera på elfas hemsida, ni kan kika HÄR.


Här är en liten del av alla produkter vi fick levererade direkt till dörren, älskar verkligen smidigheten när det kommer direkt till dörren och man vet att allt man behöver finns ihopplockat!

Något som barnen själva valde var dessa otroligt fina och smidiga accessoarbrickor. Alla ni med barn som använder mycket tofsar och hårspännen osv. Våra har iallafall en tendens till att slarva bort dessa dagligen, jag blir tokig. Därför blev jag mycket glad när de ville ha dessa fantastiska brickor. Så smidigt att hålla ordning och nu kan de själva gå förbi garderoben innan sängdags, lägga i sina hårspännen osv på sin rätta plats, för att sedan hämta det tex dagen efter.

Vi har även en ventil som satt precis under snedtaket, som gjorde det lite trixigt. Men även detta gick att lösa hur smidigt som helst med hjälp av lite extra reglar. Så nu har vi otroligt bra och smart inredning till kläderna men även tillgång till att använda ventilen bakom.

Under brickorna valde vi att sätta in lådor, barnen har varsin sida. Så smidigt. Där vi har tänkt att vi ska sätta små lappar där vi skriver på vad som finns i lådan. Så att barnen själva enkelt kan sortera och hålla ordning. Det kommer underlätta i vardagen, plus att jag tänker att det faktiskt kan vara bra och nyttigt för barnen att lära sig att hjälpa till, som att bära upp och lägga in sin rena tvätt då och då.
Det jag också gillar med elfast system är att man kan göra så mycket förändringar själv. Som i den översta lådan har vi valt att sätta in avdelare för att enkelt dela upp strumpbyxor, trosor och vanliga strumpor. Dessa kan man enkelt flytta runt i lådan och dela av efter egen önskan.

Här kommer lite bilder under montering.. Inredningen är absolut inte svårt att montera själv. Och man kan enkelt flytta ordning på hyllorna hur man vill, efter önskemål och t.ex som i vårt fall, barnens längd. Superbra.

Vi valde faktiskt att ta hjälp med monteringen. Som ni vet så har vi haft hur mycket som helst och göra, så därför underlättade detta massor. Jag vet att man runt om i landet kan ta monteringshjälp om ni köper era Elfa-produkter i butik. Det är bara fråga personalen om de erbjuder tjänsten. Annars är det som sagt hur enkelt som helst att montera själva för den som känner att man har tiden.
Överlyckliga barn som första gången fick se förvandlingen, betyget blev topp!Garderoben fick tummen upp från Lowa=)

Väntar med spänning på att få visa er resten när den är fylld med deras fina Kläder! Dessutom ska ni få se skillnaden från hur den såg ut när barnen försökte hålla ordning innan vi gjorde detta!

Ta hand om er!

Kramar/Angelica

8 reaktioner till “Barnens smarta garderobslösning.

  1. Förvaringen är grym, och det känns bra att vi renoverade även denna, men tanke på att barnen inte har någon garerob k sitt rum..

   Du för bygga ut hihi 😉 kram

 1. Så fint det blev superbra. Ett litet tips kan vara att sätta namn lappar
  på korgar eller bild på dom själva och bild
  på kläderna. Fota av kläderna dom kan kanske göra det själva.

 2. Jättefint. Jag har ett liknande utrymme som jag skulle vilja inreda på ett smart sätt. Hur många kvadrat är garderoben?

  1. Ja det blev så himla bra!
   Våran garerob är ca 4 kvm 🙂 kan varmt rekomendera Elfas lösning! Lycka till 🙂

  1. JA , den är superbra! Går upp flera gånger om dagen och tittar, min dröm när jag var liten att ha en egen Walkin <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer