Till er, från botten av mitt hjärta!

En sömnlös natt. Det är blåsigt som tusan utanför. Känns inte alls som december oxh snart jul, mer som höst.

jag ogillar verkligen dessa sömnlösa nätter, jag tvingas ju liksom att umgås med mig själv. Hur trevligt det kan va? Jag grubblar mycket. Jag har mycket inom mig och jag försöker sortera ut alla känslor. Svårt. Som fan faktiskt.   Jag vet inte riktigt vad det är jag känner, känner mig ledsen.. jag vill sätta mig ner i ett hörn och gråta. Eller krypa upp i min mormors famn och få några kloka råd. Jag vill kunna ringa till himlen. 

Jag kommer må bättre imorgon efter lite sömn hoppas jag. Det beror säkert på den trevliga perioden man har en gång i månaden. Då mår man ju oftast lite skit och känner sig allmänt Down. Men något jag undrar om jag börjar lida av, pms? Erfarenheter på det? Inga alls faktiskt , vet inte om jag lider av det men denna månad gjorde jag nog det strax innan mensen.. fy säger jag. Det kommer med åldern va? Nu när man passerat de berömda strecket! Allvarligt, tänk vad vi kvinnor får utstå mycket, man skulle ju blivit man , det jobbigaste för dom är ju om de åker på en rejäl förkylning då!

Det blev ett lite knasigt och flummigt inlägg, men detta är sanningen, lite sömn på detta. Imorgon ska vi fortsätta här hemma, Rickard har fullt upp, ska till tippen, slänga allt jäkla bråte, de gamla köksgolvet, dörrar ska slängas, lister ska inhandlas osv , vi ska fortsätta måla köket. Grått. Älskart. Ångrar att vi inte gjorde hallen grå också.. Sen ska jag fota köket i dagsljus.. så ska ni få se… det blir så jävla bra, rent ut sagt. Tänk, om man kunde bjuda hem er alla som går in här och läser och stöttar alla dagar i veckan. Jag är så t a c k s a m. Utan er vore denna blogg inte densamma. Från botten av mitt hjärta. T a c k. ♥

bäst att detta lilla hormonellamonster sover innan jag svamlar allt för mycket!

Puss på er!

8 reaktioner till “Till er, från botten av mitt hjärta!

 1. Vi är oss alla människor har våra stunder i livet
  Inte konstigt alls. Det är normalt.
  Att kunna erkänna att man är nedstämd/ledsen/inte alls glad att kunna prata om det är en styrka du har.
  Vissa kan inte ens kunna tala om sina känslor. Men du kan det och det hjälper dig framöver.
  Vi är inte perfekta, vi gör fel ibland, vi tänker fel, vi är ju bara människor.
  Hoppas mår du säkert bättre imorgon❤️

  1. Fina Lillis, tack för din kommentar, den värmer i mitt hjärta <3 Det har varit en tuff helg men jag hoppas snart att jag känner mig lite bättre <3
   Du har så rätt, vet det finns många som inte ens vågar eller kan prata om sina känslor.
   Jag tror jag har mycket inom mig som måste ut, så jag ska försöka tillåta mig själv ha dessa dagar för att komma ur starkare... KRAM <3

 2. Haha ja ibland när det är i ”fel period” i månaden undrar jag ju ens om jag är redigt frisk i huvudet 😉 Mycket som härjar i kroppen!!

  Sover Leona hela nätterna? När började hon sova bättre? Jag tycker jag ammar och ammar och ammar…..

  Kram

  http://lotte4.blogspot.se

  1. Vad skönt att höra att fler är likadana, usch jag känner knappt igen mig själv alltså 🙁 Mycket som härjar som sagt, och det kanske blir värre ju fler barn man får?

   Leona sover oftast hela nätterna, kan vakna någon gång och vilja äta, vi är väldigt skonade måste jag säga. Hon har sovit väldigt bra från första stund, det var typ en natt hon hade feber som jag var vaken med henne och som en zombie dan efter ;P
   Jag förstår,Hoppas det blir bättre, jag ammar ju dock inte, så upplever henne inte så snuttig så.. Hur gammal är eran lille nu? <3
   KRAM!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg