Tusen tack älskade ni..

Ni är som vanligt så himla gulliga här inne. Tusen tack för alla era kommentarer på förra inlägget. Jag har som tur var haft en mycket mer aktiv bebis idag igen, hon har varit mer sig ”själv” om man säger så. Så jag har inte känt att jag har behövt ringa in till förlossningen idag, vilket jag är glad för såklart. Men om hon fortsätter ha sånna dagar hon hade igår så ska jag vara mer uppmärksam, som någon skrev, man bör lyssna på sig själv och oftast sätter inte hjärnan igång något utan anledning. ♥ Men jag är tacksam för alla tips jag tagit emot idag, det var flera tips jag faktiskt inte hört om tidigare så ska absolut ha om i baktanken om jag blir orolig någon mer gång. Smart att faktiskt kunna testa saker själv hemma. Tusen tack fina ni.

Imorse ville Lowa äntligen ta på sig sin nya klänning jag köpte för ett tag sen. Hon är bestämt den lilla, envis som synden och har inte velat testa den sen den kom hem. Men idag äntligen! TJIHO! Den är så himla fin ♥

Lilla sötnos poserar!  🙂

På eftermiddagen åkte vi iväg till en lekpark, stackars min familj som får vänta och gå i snigelfart tillsammans med mig.

Men de tar det ändå med ro tycker jag och är ganska så tålmodiga, framförallt Rickard, men jag undrar hur mycket han tänker inombords. Det märks på honom att han börjar förbereda sig för lillasyster ankomst, han fixar och donar med vaggan och har börjat boa lite. Han är ju inget stort fan av att ta hand om tvätten om jag inte riktigt tjatar på honom 😉 Så dem lotten faller på mig, men snart är allt upptvättat. Jag har en liten låda i vardagsrummet till kläder just nu, men måste komma på något annat. Jag kommer inte så långt med den lilla lådan. Igår rensade vi garderoben i sovrummet så någon plats i sovrummet ska jag nog kunna hitta. ♥

Är lite sugen på att åka upp till Stockholm också och hälsa på lillasyster, men frågan är om vi orkar/vågar åka iväg innan bebis kommer? Eller om vi ska vänta tills hon kikat ut? Det är ju väldigt smidigt att åka dit, det tar ju inte så många timmar så man kanske skulle kunna göra det som en dagsutflykt isåfall.. Vi får fundera lite och se hur vi gör. Jag hade inte tänkt göra något mer efter Västervik.. Men är sugen på att hälsa på syster och se hur hon har det. ♥

Nu ska jag gå och kissa för hundrade gången idag och sen sova ett par timmar. Imorgon är det dags för jobb igen. Imorgonbitti kommer jag visa er lite bilder från lillasysters hörna bredvid min säng, sakta men säkert tar det sig. Det blir ombonat och mysigt. Det börjar kännas mer verkligt, och jag är så nöjd att vi köpte en vagga. Det blev verkligen perfekt i storlek nu när vi bor så trångt.

Ta hand om er , och tusen tack igen för att ni finns! ♥

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer