Det putar, är du gravid?

Uppdaterade barnen med lite skor som kom hem på posten häromdagen. Älskar att beställa online så slipper an trängas med folk. Jag var på Ikanohuset med alla barnen häromdagen, puh det var svettigt. Runt i kring kan man se hur folk tittar, då känner man sig liten i världen. Eller så är det bara min hjärnspöken. Nåväl.

Skorna ovan köpte jag till Leona , visst är dom fina? Små söta kavatskor, nu ska det gåtränas här hemma, hon kan gå, men är en liten fjantis som inte vill släppa taget riktigt..

Till de andra två köpte jag Nike-skor, men jag vet inte om jag fick hjärnsläpp när jag beställde för båda var för små när de kom hem, så fick lägga en ny order, och returnera de andra!

Idag är jag ensam hemma med alla barnen, försökt att inte göra så mycket, har haft en dålig natt , knappt sovit något och haft magkatarr. Jag tror jag börjar oroa mig i förväg och stressa upp mig inför veckan som kommer. Ska försöka att ta det lugnt och inte tänka så mycket. Lättare sagt än gjort dock. I perioder idag så har barnen också givit mig gråa hår, alltså hur mycket kan man bråka och retas på en skala? De är experter på att reta varandra ibland, är det inte den ena så är det den andra. Sliter mitt hår. Brukar tänka på hur andra har det, är det så perfekt som det ser ut? Det kan ju va omöjligt att deras barn är sams hela tiden? Kan bli stressad över sånt. Att känslan av att inte nå upp till det ”perfekta”. Vad är en bal på slottet! 
Blev även påmind igår att man inte är någon ungdom längre, och jag lovar min älskade lillasyster, du ska få äta upp det sen när du har fått barn 😉 Trebarnsmamma över 30 som inte hade rakat benen, och en mage putar ” alltså är du gravid?” N e j.  Det är såhär man ser ut efter tre kids och när man inte tränar ;P Även om jag har gått ner alla mina gravidkilon efter Leona så har jag aldrig haft några magrutor eller liknande, så att det putar lite här o var kanske är inte är så konstigt!

”varför fastnar negativa kommenterar, medan komplimanger rinner av en? 

Nu ska jag ta lilla Leona, hon har sovit alldeles för lite idag och är jättetrött. Sen skulle vi visst få kvällsmat hos svärmor, lyx! Puss på er! ♥

2 reaktioner till “Det putar, är du gravid?

  1. Tänker ofta på det där jag med, varför vissa kommentarer fastnar men andra inte. Förmodligen är det kanske lättare att ta till sig negativa saker? Det är ju som att man som barn är helt nöjd med sig själv tills någon talar om för en att något är fel. Först så inser man att man inte är perfekt. Vilket är oerhört sorgligt, inte för att man ska sträva efter perfektion utan mer för att man tar bort den fina känslan hos någon att duga precis som man är :).

  2. Känner igen mig så mycket i det du skriver! Är också inne i en period av konstigt mående. Aldrig riktigt glad. Trött och orkeslös.. Men nu börjar vardagen efter sommaren igen och jag ska försöka bli kvitt detta hemska sockerberoende och se om jag börjar bli mig själv igen då 🙂

    Igår önskade min äldre son , 4år, att vi skulle äta på pinchos så självklart. Han fick beställa in en godisdrink, rolig mat och mysig miljö men bara bråkade. Var på dåligt humör, skulle ligga på golvet och tjura över ingenting osv.
    Det är så jäkla jobbigt! Dels vill man ju bara få ha en mysig lyxig stund med familjen, dels skäms man inför bordsgrannar och sen ser man andra barn i samma ålder som är så glada och tillfreds så man bara blir ledsen över hela situationen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg