Där vill jag vara och penicillinkur!

Vilken dag. Det blev besök på vårdcentralen x2. Vi fick en tid på eftermiddagen för att kika på Lowas öra, hon har haft så ont lilla gumman. Mycket riktigt , när vi kom dit så hade hon öroninflammation, så nu ska hon äta penicillin ,3 ggr dagligen. Så hoppas hon snart är på benen igen, inte alls såhär vi planerat, tanken var att hon skulle gå sin sista vecka på dagis nu. Men det blir inte riktigt som man tänkt sig alltid ♥

Dagen har verkligen varit tuff, jag håller dessutom på att tappa rösten, och Leis har fått världens hosta.. hoppas detta försvinner fort nu. Vill att vi ska va pigga och friska.

Imorgon ska jag slå en signal till vc igen, och hoppas på att få en läkartid till mig själv.

Nu längtar jag efter ett par timmars sömn, ska drömma en sandstrand.. där man hör ljudet av vågor….

Puss

En reaktion till “Där vill jag vara och penicillinkur!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg