Underbar plats för en härlig picknick! ♥

Det blir lite glesa inlägg här, vi är fortfarande jätteförkylda här hemma. Det börjar bli riktigt tröttsamt.

Längtar tillbaka när vi satt ute på kobbarna i Västervik och hade picknick. ♥
 
Visst ser det magiskt ut, så rogivande!

Smutsiga fötter och skrubbade ben, riktiga sommarben! ♥

Tänkte uppdatera er lite om läkarbesöket, har fått svar på alla mina prover, som såg bra ut. Känns skönt. Då vet jag att det är inombords det sitter och att det är mig själv jag måste jobba med. Det känns så deprimerande att skriva om det, orkar ni ens läsa? Men jag får alltid så fin feedback från er, och hur mycket jag än vill så vill jag bara må bättre. Men jag måste inse att det tar tid, läkaren sa det igår också, det är inte bara att knäppa på fingrarna.
Tror det jobbigaste är att acceptera! En rolig sak om dagen ska jag göra. Bara det, är faktiskt svårt.

Men jag tror jag ska fortsatta att måla, jag mår bra av det. Ska inhandla färg till det gamla skåpet som står i garaget!Jag har även börjat lyssna på mindfullness, men när jag gjorde det idag, så somnade jag. Så jag får backa tillbaka och lyssna igen. ♥
Nu ska jag gosa lite med de äldre barnen, Leona sover sedan en stund tillbaka och Rickard är ute i spåret och löper i värmen!

Hoppas ni har det fin i sommarvärmen!
Puss på er alla fina!

4 reaktioner till “Underbar plats för en härlig picknick! ♥

  1. Det gör inget om man somnar när man lyssnar på Mindfulness – jag ser det som att det är då jag lyckats slappna av ordentligt och det är ju precis det jag vill 🙂

  2. Bra, då vet (vi) skriver vi, men då vet du att det inte är kroppsligt. Det är viktigast att utesluta. Nu kan du gå vidare och se vad är det som gör att du mår som du gör. Ska ni ha sammanhängande semester? Det kan göra att du ser om du har för mycket runt omkring dig (stress) för mycket att göra, typ som jag skrev tidigare att du hoppar från ena saken till andra. Du märker om du känner dig lugnare, SEN kan stress och psykisk ohälsa (vilket är helt normalt och inget att skämmas eller må dåligt över, det är som om du brutit en hand, bara att det psykiska brukar ha längre läkningstid, ) komma av ditt dåliga mående över huset. Det kan alltså vara något som byggts fram efter tid, för ibland kommer det smygandes, ibland slår det bara till med full kraft. Även om nu huset snart är helt i ordning (ett hus blir ju aldrig klart, finns alltid att göra om man vill) så kan ditt mående ta lång tid innan du mår bra igen. Bara så du vet det. Hoppas du har semester och får en lång skön sådan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg