Provtagning och baciller!

Startade dagen med ett besök på vårdcentralen, nu är proverna tagna, de tog fyra rör blod, så jag hoppas att de inte bara kollade sköldkörtel endast utan att dom även kollade om jag brist på något annat. Glömde fråga. Vet inte hur många rör de tar? Nu får vi se vad proverna visar. Det tar väl ett tag innan man får svar.

Vi har dessutom blivit genomförkylda hela familjen, vecka två med sjukdomar. Förstår inte alla dessa sjukdomar mitt i sommaren. Lowa sov över hos farmor i helgen och kom hem ed röda ögon och variga. Idag har hon jätteont i örat, men verkar inte ha någon feber. Men vi har ändå kontaktat doktorn, och hoppas att få hjälp, tycker så otroligt synd om henne när hon sitter och gråter och säger att örat värker hela tiden. Leona är jätte hostig och jag har nästan ingen röst kvar. Dessa baciller, jag hoppas verkligen dom försvinner.

Nu ska jag försöka kika efter lite olika semester alternativ med familjen, kan va mysigt att ha något att se fram emot tänker jag! Sist jag frågade om tips från er så fick jag massa bra tips på campingar, ni får gran tipsa mig med fler, kanske något bra hotell man inte får missa! Kommentera gärna! ♥

Ha en fin start på veckan, och hoppas ni slipper massa sjukdomar!

KRAMAR / Angelica

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Jag ♥ Er.

-innehåller adlinks- God förmiddag. Här hemma har vi höstlov. Världens sämsta väder känns det som, det har nog regnat ända

Läs mer