Provtagning och baciller!

Startade dagen med ett besök på vårdcentralen, nu är proverna tagna, de tog fyra rör blod, så jag hoppas att de inte bara kollade sköldkörtel endast utan att dom även kollade om jag brist på något annat. Glömde fråga. Vet inte hur många rör de tar? Nu får vi se vad proverna visar. Det tar väl ett tag innan man får svar.

Vi har dessutom blivit genomförkylda hela familjen, vecka två med sjukdomar. Förstår inte alla dessa sjukdomar mitt i sommaren. Lowa sov över hos farmor i helgen och kom hem ed röda ögon och variga. Idag har hon jätteont i örat, men verkar inte ha någon feber. Men vi har ändå kontaktat doktorn, och hoppas att få hjälp, tycker så otroligt synd om henne när hon sitter och gråter och säger att örat värker hela tiden. Leona är jätte hostig och jag har nästan ingen röst kvar. Dessa baciller, jag hoppas verkligen dom försvinner.

Nu ska jag försöka kika efter lite olika semester alternativ med familjen, kan va mysigt att ha något att se fram emot tänker jag! Sist jag frågade om tips från er så fick jag massa bra tips på campingar, ni får gran tipsa mig med fler, kanske något bra hotell man inte får missa! Kommentera gärna! ♥

Ha en fin start på veckan, och hoppas ni slipper massa sjukdomar!

KRAMAR / Angelica

6 reaktioner till “Provtagning och baciller!

 1. Håller med. Leksand sommarland har så mycket. För stora som små, bad och karusell och annat smått och gott. Sen är ju Dalarna i i sig fint. Tomteland finns ju där i närheten också.

  1. Det låter ju mysigt, har sällan varit uppåt i landet så kanske vore något att testa <3 tack för tips!

 2. Dalarna är jättefint.Men ta med myggstift och mot knott.
  Astrid lindgrens .
  Skåne Engelholm mm.

 3. Tipsar om Orsa Camping, det är barnvänligt i Orsasjön som är så långgrund att det når upp upp benen på barnen flera KM ut ungefär ;). Jag har jobbat där på campingen som tonåring och vet att det är bra :).
  Det är dessutom nära till det mesta i Dalarna om man vill göra ett besök här.
  Orsa Rovdjurscentrum, Tomteland skulle jag säga är barnvänliga. Leksand sommarland är också värt ett besök, men mycket är för äldre barn när det kommer till vattenlandet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg