Vardag

Det behöver inte vara större krav än såhär.

Hej fina ni. Så roligt att ni uppskattade det förra inlägget, älskar att kunna tipsa om just kläder, har alltid tyckt om att göra det. Så det blir en hel del sånt här till o från=)

har så mycket bilder jag vill hinna ifatt att uppdatera med här, en sak som Lowa önskade i somras som hon skrev på sin önskelista på vad hon ville göra på sommarlovet, var att besöka morfar på landet.

Sagt och gjort, vi åkte dit en kväll och myste. Det är så rogivande att vara där. När jag var yngre tyckte jag inte att de var så mysigt, och ville helst vara i stan hela tiden. Men nu känner jag helt annat. Tycker det är jättemysigt att åka dit. Barnen kan springa hur det vill, klättra i träd. Hälsa på hästar som går i hagen utanför och plocka äpplen från äppelträdet.
Tänk att det inte behöver vara svårare än så egentligen.


Här kommer massor av bilder från vår dag där.


Så tacksam att jag får stå där med alla mina barn, och få visa var jag också tillbringade vissa somrar när jag var liten. Känns fint.

Höjdpunkten helt klart att få hälsa på hästarna,

Små mysiga stunder och fina minnen att lägga i boxen av allt man upplever. ♥

 

Idag har jag fixat med jobb här hemma, sen har jag äntligen fått gosa lite bebis. Herregud, man glömmer fort hur små de små liven är , trots att Line “bara” är fyra månader. Kommer visa er lite bilder, när M skickar. ♥ Jag i vanlig ordning glömde fota , tur hon hade sin i högsta hugg.
Det kändes som ett fint litet avbrott i vardagen att få gosa lite, dricka en kopp kaffe med en vän, trots att det nog var den snabbaste kaffen. Men så värd ändå.

I nästa inlägg kommer ett gästinlägg , det hoppas jag att ni kommer gilla.

Ta hand om er.

Stor Kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.