Hjärta mot hjärta, detta har vi jobbat med idag.

Idag har vi grejat här hemma jag och Line, vi har bland annat jobbat med kläder från newbie, har försökt att ta några trevliga bilder, på oss tillsammans när vi matchar. Inte alltid så enkelt, att va sin egna fotograf samtidigt som man ska vara modell. Men nog fick vi kanske till. någon. ♥


Men just nu har jag. mycket känslor inombords, jag får så himla lätt ångest. Ångest av alla dess möjliga slag. Visst är det väl fint att matcha med sin lilla . Prestationsångest, och ångest inombords. När ångesten kryper på så känns det som att någon står och trycker på min hals. Det ä så jäkla obehagligt. Har verkligen inte saknat att må såhär. Det är också så fruktansvärt enkelt att göra sig själv en otjänst och trycka ner sig själv lite till o skosulan. Svårt att ta mig upp då. Men likt förbannat ska jag dit och trycka ner mig. Jag verkligen ogillar hur hormonerna kan få en att känna och må. Sorry får lite gnälligt inlägg.♥

Inväntar fortfarande kallelse till kvinnohälsan för efterkontroll, skulle vilja prata med min barnmorska om att kanske få något mot mina hormoner, just nu känns det som att jag har ständig pms. Jag vet också att ångesten är relaterad till det. Vilket är fruktansvärt jobbigt. Vill bara få må helt bra. ♥

Mensen lyser också med sin frånvaro, undra när den kommer efter förlossningen? Eftersom jag ammade Line så verkar det dröja. Inte så att jag saknar den. Men jag saknar känslan att va mig själv. Vill få ordning på detta nu både för min och familjens skull.

Vi matchar även resten av tjejerna här hemma, Älskar verkligen att få jobba med newbie, då det är ett av mina favoritmärken när det kommer till kläder.
Men om barnen alltid samarbetar? Svaret på den frågan som ni ser ovan. nej=)

 

Imorgon är det dags för bvc-besök, lilla Line blir 3 månader imorgon, vad sker? Så dags för vaccin för henne, även Lucie har tid för besök hos bvc, så vi slog två flugor i en smäll och kör samtidigt. Perfekt tycker jag när man kan gå dit med barnen samtidigt. ♥ med de första barnen tyckte jag det var jättejobbigt att hålla i dom när de skulle få sprutor, och då fick alltid R vare med. Nu har jag blivit lite mer van så att säga, så nu tycker jag inte alls det är lika jobbigt, även om det såklart gör ont i mammahjärtat. Men man vet ju att det är för en god sak.♥

Hoppas ni får en mysig kväll.
Kramar / Angelica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer