Pusskalas, umgås med sig själv och slappna av!

Natten som varit har det tydligen varit oväder här hemma. Åska och blixtrat. Jag har inte märkt någonting, trots att jag var vaken en omgång med Leona, men det var bara några sekunder iofs. Så glad att hennes nätter fungerar lite bättre nu, hoppas det håller i sig. Har inte märkt några fler tänder som är på g heller, det känns som hon kommer vara en liten tandlös gumma hela livet. Lilla snuttan. Det kommer. ♥

Mormor tog de stora barnen och åkte iväg på äventyr nu under eftermiddagen. Huset ser ut som ett mindre kaos , Leona ligger och sover och jag borde städa. Men istället tog jag några minuter i solstolen, Det var så skönt. Även om jag har svårt att slappna av, kriget här inne försvinner ju inte av sig självt om jag ligger och vilar en stund. Men jag ska ta tag i och plocka lite. Jag mår bättre av ordning o reda helt klart. Ni som följer mig på instagram, såg att jag gjorde rent spabadet igårkväll, nu är det rent och fint igen. Längtar att få krypa ner och bubbla lite, det får bli till kvällen det!


Det är verkligen så ljuvligt för kropp och knopp! ♥

Innan de stora barnen åkte iväg blev det pusskalas, som Leona älskar sina systrar, dom skämmer bort henne med både det ena och det andra 🙂

Tänk att sommarlovet snart är över, det känns vemodigt. Jag slåss med mitt dåliga samvete att vi inte gjort tillräckligt mycket. Men vem bestämmer vad som är tillräckligt mycket egentligen? Hur många semestrar åkte vi på när jag var liten tex? Känslan av att inte räcka till och duga får jag slåss med dagligen, måste skärpa till mig.

Ikväll har Leia önskat kycklinggryta till kvällen, så då tänker jag att vi ska laga det. Jag lider lite av att det inte går att grilla =P
Någon dag snart ska jag göra denna gudomligt goda paj igen!

Vad äter ni i värmen?

Puss & Kram

4 reaktioner till “Pusskalas, umgås med sig själv och slappna av!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg