Drömmen fortsätter och vilken lampa tycker ni skulle passa?

-Annons i samarbete med thefashionroom.se-

Hej på er! hur har ni det? Har jag tackat er nog för alla fina kommentarer och avtryck ni lämnat? både här, på instagram och i verkligheten? ♥ Jag är så otroligt tacksam , men jag känner att jag har svårt att visa HUR tacksam jag faktiskt är. Gentemot Madde & Micke, hur fasen tackar man dom nog för allt de gjort? ♥ Ni får stå ut att jag upprepar mig lite, men det känns som jag lever i en dröm, de förvandlade mardrömmen jag var i, ifredags till en dröm istället. Så länge vi väntade på att få tillgång till huset, och sen när det väl var dags så blev allt som en stor käftsmäll.
Gång på gång stöter man på problem, och det var ju liksom inte det vi hade räknat med. Ni kan läsa mer om det HÄR.
Det finns dom som tycker om att totalrenovera villor och letar just efter sånna, och sen rustar upp. Vi har inte kunskapen att rusta upp från grunden tillexempel, eller kunskap att byta spånskivor osv. Vi skulle ju endast måla om lite väggar , måla fönster och byta lister.
Jag har stundvis känt att jag inte vill vara hemma, eller om vi var hemma, så har vi bara tillbringat tiden i vårt sovrum. Nu har vi ett stort allrum att kunna smyga upp till och samla energi. Fan rent ut sagt. Jag är så jävla glad och tacksam.♥ Det var längesen jag grät såhär mycket glädjetårar som Lowa säger, senaste tiden har jag ju gråtit andra tårar. Men nu har det vänt. Jag känner energi och taggad på att fixa resten på nedanvåningen.
Faktum kvarstår att vi har problem i hela vardagsrummet, och i köket fanns det bakom tapet..  Så vi kommer fixa detta också givetvis. Vet ni, när de två sista rummen är klara, då har vi renoverat varenda rum i hela huset, bytt alla golv, tapeter ,lister, allt. På denna korta tid, egentligen helt tokigt. Men kroppen tog också ut sin rätt. Jag är väldigt försiktig nu. Lyssnar och tar det lugnt.

Idag ska Lowa till dagis för första gången denna vecka, nu hoppas jag att det inte finns några baciller kvar där, vill inte få hem magsjukan…
Vi har spenderat mycket tid i vårt allrum..
Leona är så med och busar och pratar som aldrig förr. ♥

Alltid med tungan rätt i mun 😉

Hon har blivit så himla stor lilla snuttisen. Mammas lilla mini! ♥

Lowa var taggad på att gå tillbaka till dagis och leka med sina kompisar=)

Har börjat fundera på lampa till taket i allrummet, jag älskar ju verkligen EOS lampor, jag vet inte hur många vi har här hemma..
Just nu står det en grå eos på fot i vårt allrum.. Antingen tänker jag att jag ska förnya och byta stativet till vitt och hänga upp en grå eos i taket.


Eller så ska jag byta ut till lightbrown har ni sett den färgen?Har bara gråa och vita här hemma.

Tänker att den kanske blir snygg till soffan och till den blåa nyansen på väggen? Vad tycker ni?

Jag ska fundera lite till, men ni får gärna komma med inputs! ♥

Har ni förresten sett att VITA släppt en ny eos, en plafond. Vi såg den på formex när vi var där. Jag tycker den är lite rolig då de kapat och gjort den halv=) Jag funderar faktiskt på att sätta en i hallen, har har ännu inte fått upp någon lampa där, och vanliga tråkiga plafonder känns inte så modernt, så därför skulle denna passa perfekt. Den kommer inte till Sverige förrän i början av oktober men jag har redan bokat mitt exemplar.
Gör det ni också, om ni vill vara säkra på att vara en av de första som har en Eos plafond. Ni bokar er lampa HÄR.

Nu ska jag iväg till skolsköterskan med Leia, sedan ska jag iväg på ett äventyr resten av dagen, så ikväll blir Rickard ensam med alla kidsen. För första gången ska jag vara iväg från Leona ganska många timmar, känns pirrigt, men jag vet att det kommer gå bra. ♥ Jag är både nervös och spänd..
Jag berättar för er imorgon.

Hoppas ni får en fantastisk dag!
Tusen tack igen för att just DU kikar in här!
Puss & Kram / Angelica

 

En reaktion till “Drömmen fortsätter och vilken lampa tycker ni skulle passa?

  1. Ååh så fina bilder på Leona, sötnosen! Den lampan var superfin i lightbrown. Och så fin lampan var som plafond wow. Hoppas ni får en trevlig kväll och en härlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg