Du hade tappat ditt öra!

_MG_5285

Denna lilla skönhet har så mycket roliga uttryck och berättelser att berätta. Det nya är nu att hon berättar alla sina drömmar som hon drömmer om. Ibland tror jag det också kommer in lite livliga fantasier och en och annan dagdröm. Hon drömmer om allt möjligt, häromdagen drömde hon att Leia hade gått hem till en kompis för att leka och hon hade inte fått följa med så hon hade blivit ledsen. Men sen hade mormor kommit hit och då kändes det bättre.
Men det roligaste var häromkvällen när jag sövde henne, efter att vi läst klar boken så säger hon. ”Mamma vet du vad jag drömde?” Nä vadå?
-Jag drömde att du tappade ena örat!

Vad får dom alltifrån? Ofta tror jag att de tar efter saker och ting som vi vuxna säger. Jag vet att jag brukar fråga barnen när de inte lyssnar, Har ni tappat era öron eller vad är det frågan om?
Så på någotvis så har hon säkert tagit efter detta. Usch det låter ju nästan hemskt..
Men det bjöd på mycket skratt när hon sa det.♥

Som ni vet så ska vi börja fixa i vårt sovrum och jag har hittat en perfekt färg som vi ska använda.._14A3761_14A3762
En grå/grön fondvägg..
Vi kommer måla resten av väggarna i en ljusare färg.. Jag tror vi har bestämt oss vilken men är inte helt hundra._14A3770
Det är lite svårt att visa nyansskillnaderna på bild.
_14A3758 _14A3765
Visst är färgen helt underbar? Tror att den kan ge ett litet lugn i sovrummet istället för att ha allt precis vitt? ♥

Jag funderer på när vi ska dra igång med denna renoveringen, skulle behöva ha en hel helg till det, och denna helg är vi uppbokade med bland annat namngivning imorgon.. Så jag ska förbereda kameran , ladda batterier och rensa minneskorten så det är redo tills imorgon. Sist jag fotade vid slottet som vi ska till imorgon så förevigade jag ett norskt par på deras fina dag. Men imorgon blir det fotografering inomhus.

Men kika på bilderna nedan, visst blir man fäst av deras magiska känsla när de träffar varandra för första gången på själva bröllopsdagen. Jag minns hur nervös den blivande mannen var när vi stod och inväntade den blivande bruden som var något sen..

 

_14A9455 _14A9459 _14A9470 _14A9471 _14A9475 _14A9474
Åh vad jag längtar tills årets bröllopssäsong drar igång. ♥

Fick precis en bild från Madde, de har åkt iväg på en härlig kryssning tillsammans hela familjen. Jag blir avundsjuk, och känner att vi också skulle behöva komma iväg vår familj.. Men dessvärre passar inte en resa på sjön för oss..  Eftersom jag är så otroligt sjösjuk. Har ni några förslag på något bra barnvänligt ställe man kan åka till? Kolmården osv har vi redan varit på.. Kom gärna med förslag! 🙂

Nu blir det ett varv i skogen med min blivande man 😀

Kram på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg