Jag kan lika gärna slicka rent toalettstolen.

God förmiddag alla fina. Har ni sovit gott? Här startade vi helgen med en sovmorgon. Och idag sov barnen lite längre också, kors i taket.. Oftast brukar barnen eller iaf Lowa vakna ganska tidigt även helger men då brukar jag sparka upp Rickard 😉 Ända sen vi fick våra barn så har det automatiskt blivit så att jag tar nätterna när de va spädbarn.. Jag var alltid den som vaknade först och skulle jag försöka ta hjälp av Rickard så skulle jag behöva släppa en bomb bredvid honom för att han skulle reagera. Är detta typiskt för karlar? Vi kvinnor har det antagligen i blodet. För jag vaknar av minsta lilla rörelse! Sen finns det dom gånger som han tagit nätterna, men det har väl varit dom dagar jag varit så slutkörd att jag helt enkelt inte hört haha 😉

Men det har fungerat bra ändå, och eftersom jag har tagit nätterna så har han automatiskt tagit mornarna, och på så vis har jag då fått lite sovmorgon. Och även om barnen är större idag så kör vi ofta på samma, eller iaf att jag får själva sovmorgonen 😉
Påtal om småbarn och bebisar, jag är så jäkla sugen på en liten bebis till.. tänk va mysigt.. För allt det jobbiga med en bebis verkar man ha förträngt =)  Och idag påminde Facebook med bilder från när Lowa låg i magen. ♥

lowamagen2 lowamage1 lowamagen
Leia kramar på lillasyster i magen, här är Leia lika gammal som Lowa är idag, tycker faktiskt det är lite lika. ♥

Nu ska jag visa er en rolig förvandling. Jag har bitit på mina naglar i hela mitt liv, jag vet att jag någon gång i min ungdom testade stopp och väx men inte ens det fungerade.
Och hur fasen kan man ens bita på naglarna egentligen? Det är ju helt ärligt så sjukt äckligt. Jag vet ju att jag lika gärna kan slicka rent toalettstolen. FY! Jag hoppas jag slutar bita från och med nu. Tidigare har jag haft mina perioder där jag slutat bita ett litet tag för att kunna förlänga till speciella tillfällen. Jag har provat på alla möjliga olika förlängningar, men oftast så släpper de och tyvärr inte håller så länge som jag vill. Sen började madde gå till hennes nagelteknolog som hon är galet nöjd med och hon sa åt mig att hon tyckte att jag skulle spara ut.. Så jag har nu kämpat i ett par veckor så jag fick ut en liten kant och sen bokade jag en tid. Är det något som jag kommer vilja lägga pengar på till vårt bröllop så är det just naglarna. Händerna blir så mycket snyggare med snygga naglar. Så efter mitt besök hos Emelie så vet jag precis vem som kommer få äran att fixa mina naglar till den stora dagen. Här kommer en förebild på mina naglar._14A3828Korta små naglar, och fula och torra och uppfläkta nagelband.

_14A3830
Emelie smörjde in med en olja för att mjuka upp och återfukta mina torra nagelband.
_14A3831Jag satt och funderade länge på vad för sorts naglar jag ville ha, men jag tog ett säkert kort denna gång och körde på en fransk manikyr, jag lovade att vara lite tuffare nästa gång, och då tror jag faktiskt att jag kanske ska ta svart glitter.. För jag lovar, jag har blivit beroende av detta nu;)
 _14A3837_14A3841_14A3844_14A3845_14A3857
Voila! Jag är så galet nöjd verkligen. Och eftersom jag arbetar dagligen med händerna så ville jag absolut inte förlänga de för mycket.. Alla gånger jag tidigare har förlängt så har jag gjort med raka kanter, denna gång provade jag mandelform just för att de blir nättare och inte så ”klumpiga” att arbeta med. Det är verkligen så stor skillnad. Jag märker knappt av att jag har förlängt och kunnat arbeta precis som vanligt. 🙂
Jag tycker absolut ni ska besöka Emelie och göra er extra fina nu till våren. Ni hittar henne HÄR

_14A3836
Nästa gång jag besöker Emelie tänker jag testa hennes spraytan också, men sålänge nöjer jag mig med denna fantastiska brun utan sol lotion.
HÄR kan ni enkelt boka er egna tid och även se vad för behandlingar hon erbjuder, Jag lovar, ni kommer bli lika beroende som mig!

NU ska jag fixa lite lunch och sen ska vi göra oss redo för namngivning. Jag kommer använda min favoritklänning, jag fullkomligt älskar den.
_14A3634 _14A3647
Den funkar verkligen i alla lägen! ♥

Vad gör ni idag?

Kramar / Angelica

En reaktion till “Jag kan lika gärna slicka rent toalettstolen.

 1. Jätte fina naglar !
  Jag bet oxå alltid när jag var yngre !
  Sen skaffade jag acrylnaglar och då gick det lixom inte att bita mer,
  och efter närmare ett år med stenhårda naglar hade den ovanan lixom runnit ut i sanden 🙂
  Nu har jag visserligen inga ”wow naglar” att skryta med, men jag jag biter inte på dem heller. Att ha långa naglar i mitt jobb funkar sådär, men jag gör så gott jag kan med att hålla dem fina, och oavsett vilket så ser de bättre ut nu än när jag bet ner dem i bott 😉

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg