Jag höll på att dö och egentid..

God kväll. Jag var helt slut igår när jag kom hem efter ett pass tillsammans med Madde. Men så skönt det var. Och jag känner nu hur träningsvärken börjar komma. Det är väl inte så konstigt när man knappt rört på sig sen jag fick barn, förutom att jaga barnen förstås 😉
Mitt mål med träningen är att få upp min kondition och sedan stärka min kropp.. Jag är väldigt smal och jag känner att jag viill bygga upp lite muskler och få en stark kropp..

_14A3801
Jag längtar redan tills nästa gång hon tar med mig ut på en runda. Smidigt att ha en nära vän som är PT. Hon var riktigt grym på att peppa och man kände att nu jävlar kämpar man på den där sista biten.

Något som jag varit dålig på sista tiden är egentid och ta hand om mig själv.( Förutom att lägga väldigt mycket tid på mitt hår enligt min blivande) Han tycker att jag färgar håret  var och varannan dag och att det tar väldigt lång tid =P
Eftersom min svägerska är utbildad frisör så har jag varit bortskämd sen dag ett. Hon har alltid vetat hur jag vill ha och jag blir alltid supernöjd. För många år sedan påbörjade jag en frisörutbildning, dock hoppade jag av den då jag märkte att den inte var alls som jag tänkt mig och den kändes inte speciellt seriös. Det kan jag gräma mig över ibland. För är det något jag alltid velat bli är det just frisör. Men det har aldrig blivit så, när man sökte till gymnasiet hade jag för dålig betyg och nu när jag blivit äldre så känns det inte läge. Sen vet jag om att min skuldra inte skulle klara av det jobbet heller. Men jag får ändå prova på arbetet då och då och jag tycker det är superkul verkligen. När det är dags för mig att färga håret så lägger jag även i färg på Jenny.
Ni kan ju tänker er själva hur läskigt det är att färga håret på en frisör. =)

_14A3551 _14A3559
Sist var det andra gången som jag gjorde det just på salongen sådär, det känns riktigt proffsigt och roligt. Jenny är en fantastisk lärare 🙂
_14A3558 _14A3571 _14A3573
Nu när jag tycker det går bra att färga så blir nästa steg tydligen att klippa håret på Jenny. Vågar jag det ? Hur kan hon våga? 🙂 Men jag sträcker lite stolt på mig och blir glad att hon ger mig förtroendet. ♥

Men varför är man som mamma så dålig på att skämma bort sig själv? Fast det kanske bara är jag?
Sen man fick barn sätter man givetvis dom först, det är sällan jag handlar kläder eller liknande till mig. Jag måste verkligen bli bättre på det, för jag trivs så himla mycket bättre med mig själv när jag piffar till mig lite.
Inväntar en ny bomberjacka och en snygg topp som jag hoppas kommer nästa vecka 🙂

Idag har jag skämt bort mig med både naglar och köpt en ny brun utan sol. Mamma denna är gömd tills nästa gång du kommer så att 😉 Hon är som en knarkare när det gäller brun utan sol, hon verkligen älskar det, så har man det hemma så har hon svårt att hålla sig ifrån det.
Detta är en ny produkt som jag testat idag och den luktar så gott. Ni vet hur brun utan sol kan lukta? Jag har ganska dåliga erfarenheter av det, men denna verkar helt grym!!
_14A3866

Imorgon ska jag visa er min förvandling av naglarna, som riktig nagelbitare så är jag grymt nöjd över mina nya naglar. Har haft gelénaglar många gånger i mitt liv, men denna gången provade jag en helt ny grej och en annan form. Berättar mer imorgon.
Nu ska jag ta hand om min träningsvärk!

Ni är så himla många fina som kikar in här varje dag. Ni är för gulliga.
Önskar ni läsa om något speciellt härinne? ♥

Kram/A

En reaktion till “Jag höll på att dö och egentid..

  1. Hahaha nu förstår jag inte alls vad du menar ;-).
    Vart har du köpt den? Var den dyr?
    Vart har du gömt den hihi puss<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg