Duktiga modeller framför kameran!

God kväll. Hoppas ni har en fantastisk helg. Jag känner mig lite sisådär. Mina hormoner sitter utanpå. Jag har ont i mina fogar idag, och jag känner direkt hur tålamodet försvinner, och så kommer även det dåliga samvetet att man inte har något direkt tålamod. Jag hoppas morgondagen blir bättre, inser att jag måste ta det lite lugnt. Det räckte med mitt varv med dammsugaren i FM. Nu ligger jag och vilar medans jag har lite sammandragningar, och en vild bebis i magen, det känns så trångt för henne därinne. Minns inte att jag upplevt det så trångt redan under mina andra graviditeter. Dock så har ju denna gått så fort så jag kanske helt enkelt inte hunnit med , det kanske är precis dom de andra två gångerna. Men ibland tänker jag hur det ska bli kommande veckor om det redan känns trångt?!

Har ni blivit lurade något idag förresten? Rickard lyckades lura mig en gång annars har jag inte råkat ut för något speciellt. Tycker väl inte det är något överdrivet att fira, ni som känner mig vet att jag inte är så mycket för stt fira saker 😉 knappt högtider 😉

Nu ska ni få ett litet smakprov på bilderna vi tog tidigare idag. Barnen var tappra och jätteduktiga. Med lite mutor funkar det mesta;)
Dom var riktigt duktiga, så efteråt åkte vi förbi affären och köpte med oss glass hem=)


Nu ska jag ta den här magen och fortsätta vila framför tvn, och käka is 🙂

Imorgon ska vi ta tag i rensning här hemma igen, det känns skönt att fortsätta bocka av saker på listan.
Hörs imorgon finisar.

Puss / Angelica

2 reaktioner till “Duktiga modeller framför kameran!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer