Förberedelser och photo shoot.

Idag gör vi allt som vi inte hinner här hemma om veckorna. Tänk vad det känns som lägenheten kan förfalla på en sekund. Har sprungit runt och tvättat, dammsugit av.

Jag började även tvätta upp bebiskläder idag, känns galet tidigt på ett sätt, men samtidigt så har vi så mycket framför som hänger över oss. Nu när vi sagt upp lägenheten så är det en del saker som ska passas in med det. Besiktning av lägenheten, visningar osv. Samtidigt ska vi försöka förbereda så mycket som möjligt inför vår kommande flytt som kommer ske typ en månad efter att bebis är här. Jag känner stress, tiden springer iväg och vi hinner liksom inte med.

Så därför har jag bestämt mig för att det är likabra att se till att BB-väskan snart är packad, då är det en sak mindre på  den långa listan. Sen måste jag ta tag i att köpa de sista sakerna till bebis som inte är förberett.

Idag har jag fått hjälp här hemma att förbereda tvätt av bebiskläderna. Första maskinen är körd och hänger nu på tork. ♥

Längtan efter bebis börjar bli stor! ♥
Kläderna är ju verkligen så himla pyttesmå. ♥

Nu ska vi packa ihop och åka iväg på en liten photo shoot tillsammans med barnen av dom nya kläderna. De brukar inte vilja samarbete så värst när jag tar fram kameran, så vi får väl se hur det går efter lite mutor 😉

Kikar in sen!

Kramar

5 reaktioner till “Förberedelser och photo shoot.

  1. Åh så mysigt. Kommer ihåg hur det kändes när jag var gravid och tvättade bebiskläderna. Älskade känslan av att se kläderna hänga på tork.

    1. Hihi, ja älskar också när de hänger där, de är så himla små, man har verkligen förträngt hur små de är när de föds. =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg