En förmiddag i Vadstena,

God söndag. Vi börjar med att tillänga detta inlägg med att skriva att jag har sovit bättre inatt.. Tycker ändå det är värt att nämna! Så det inte bara blir en himla massa gnäll. Så tacksam för det, behövde sova ifatt lite.
Det är galet vilket skillnad det gör när man sovit bättre. Vissa dagar känns det som man knappt hinner något, och vissa dagar känns det som man kan bocka av det mesta på sin lista. För det mesta i vår familj så hinner vi sällan det vi önskar ska tilläggas. Men idag var en sån dag där det känns som vi har hunnit med massor.
Efter frukosten fixade vi till oss, packade in oss i bilen och styrde mot Vadstena.

Jag har ett jobb som jag behövde fota och tyckte miljön i Vadstena passade, det var SÅ längesen jag fotade där, tänk när jag hade min fotostudio där och fotade massor bröllop och familjefotograferingar. Vadstena har verkligen otroligt många magiska platser.  Vi slog två flugor på smällen, fotade material som jag behövde och sedan gick vi runt i Vadstena och njöt av alla fina miljöer. Jag njöt även att alla våra barn var med, de två stora barnen brukar inte alltid tycka det är superroligt att hänga med. Men idag så!

Nästa gång vi åker till Vadstena har vi bestämt att vi ska äta på någon god restaurang och kanske gå i butiker, det var inte så många som var öppna idag. ♥


Ett litet smakprov om vad som komma skall på instagram inom en snar framtid. Älskar livet med er mina små älsklingar.
Tycker verkligen det är SÅ roligt att fota i denna typ av miljö , så tur för oss att ha detta bara en kvart från oss.

Innan det var dags och styra hemåt så gick vi förbi mitt favoritbageri i Vadstena. Nämligen Hamilton.

Så otroligt mumsig fika. Rickard har länge påtalat att han önskar att nån här hemma bakar en toscakaka till honom, ingen har gjort det ännu dock. Så när jag såg idag att det fanns toscabulle, så köpte jag givetvis det åt honom=)

Det har verkligen varit en mysig söndag. Nu förväntas det bli varmt denna vecka, att sommarvärmen nu ska komma, jag skulle ju inte ge upp hoppet för värmen , vi får väl se.

Hann också med att livea på instagram med min syster, där vi pratade om våra olika amningsresor.. Vi ska nog fortsätta livea lite framöver, det är både mysigt och roligt. Dessvärre hade vi problem med ljudet, så det är något vi måste kolla upp framöver och se varför , om det är min mobil eller inte. Har ni varit inne och kikat?

Nu ska jag sova lite, imorgon ny vecka igen med allt vad det innebär. På onsdag morgon börjar också inskolningen för Line.♥
Vi hörs imorgon.
Sov gott. Natti natti.

En reaktion till “En förmiddag i Vadstena,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg