Graviditet Leona ♥,  Vardag

En spark i huvudet..

Eftersom det känns som våren är här så blev det premiärgrillning hemma hos svärmor i eftermiddags. Rickard stod för grillningen men jag höll honom sällskap. Dock frös jag ganska mycket, även om det är vår i luften så är jag en frusen människa.

Barnen lekte och njöt av det härliga vädret. Dom skulle kunna vara ute hur länge som helst utan att frysa känns det som.
Barnen skar grönsaker och dukade fint och la under en fin extraduk de själva hade pysslat.♥

Sen avslutades middagen i ett hysteriskt skrattanfall och massor av härmandes och bus hos barnen. Herregud säger jag , ni skulle hört oss. Min blivande man kan verkligen trycka på rätt knappar för att få barnen att spela över och spexa. En annan kämpar som en galning att försöka få dom att skärpa till sig vid matbordet och så kan han förstöra det på en sekund 😉 visserligen hade vi ätit klart, men ändå. Det är tur jag älskar honom ♥

Sen blev det mys i soffan. Leia kröp upp och gosade massor med magen.. Hon pussade , gosade och ville sova på magen sa hon för att den var så gosig! Mitt hjärta smälter lite. Lowa blev lite avis och ville också gosa lite med magen. ♥

Ni som följer mig på instagram ( @angelicasandberg.se hittar ni mig på om ni inte redan följer mig ♥)  har redan kunnat se denna film, men det man inte alltid är beredd på är att få en liten spark i huvudet 😉

Så överraskad och så gulligt tycker ni inte? ♥

Nu ska jag krypa ner och sova ett par timmar, imorgon är det full rulle igen på jobbet. Jag hoppas dock på en mer strukturerad dag, tyvärr blir man allt förvånad över hur illa folk kan beter sig, inte kunder alltså, utan andra människor. Ska även visa lite av nyheterna från klädkollektionen tänkte jag 🙂

Sov gott finisar!

Kramar/A

 

 

 

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *