God morgon vår!

God Morgon. Fick vackra tulpaner av min syster i lördags som pryder bordet i vardagsrummet.

Det var trötta barn som jag fick tvinga upp i sängen imorse, jag ogillar verkligen måndagar. Alltid så segt efter helgen och alltid hur mycket som helst att göra, jag vet att den här dagen kommer gå i ett. Men det är bara kavla upp ärmarna och ta tag i det. Ska försöka att ändra lite rutiner på jobbet också som gör att det inte blir så intensivt för mina fogar. Vill helst slippa hasa mig fram på kryckor. Och än sålänge känns det inte aktuellt. Håller tummarna för att det ska hålla sig så. ♥

Solen skiner och barnen tog på sig vårkläder idag, så jag hoppas de inte fryser. Såfort barnen ser sol ute så tror dom att de ska kunna gå utan jacka och i tunna byxor, de förstår inte riktigt att det ändå kan vara kallt trots att solen lyser 😉

Kikar in lite senare. Nu räknar vi ned till torsdagsmorgon! ♥

Kram/ A

2 reaktioner till “God morgon vår!

  1. Ja vi var alla sega och trötta, men Ezo var räddningen för oss, han väckte (ja alarmet också såklart) oss och tösen vart jätteglad då han kom in och viftade på svansen vid hennes säng. Samt han måste ju ut så inget att sega och ligga dra en kvart extra så som man tänker ibland så får man rappa på lite extra sedan istället hehe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer