Ett litet bakslag, men snaaaart så!♥

Sitter och tittar på Rickard när han målar. Ganska trevlig synd ändå! Han kämpar, och förbereder med sånt vi kan för att köket ska bli färdigt.
Fått avisering om att kaklet är påväg, så hoppas på leverans innan helgen!

Köket rullar på bra, snabbare än vad vi trott ändå, det flyter verkligen och det händer mycket på kort tid!

Täckskivor är på plats och vet ni, det är en fröjd att ha socklar. Jag ser framför mig hur snyggt allt bli, och jag längtar så tills vi ska laga första måltiden.

Idag kom även ugnen och micron på plats!


Här kommer en liten tjuvkik.. Vad tycker ni?
Sedan har vi bestämt oss för att även ändra handtaget på kylen , så att man öppnar åt andra hållet. Det känns mer naturligt och det kommer underlätta när man lagar mat.

Imorgon ska det sista fixax med alla lådor och ön ska påbörjas! Det kommer bli en stor förändring, och jag är så nyfiken och lite nervös, eller kanske inte nervös är rätt ord, pirrig mer=)
Nu till något tråkigt, tyvärr har leveransen av bänkskivan blivit försenad 🙁 SÅ himla irriterande, tanken var att den skulle kommit nu på torsdag, då hade köket varit klart kanske i helgen.. Men nu får vi vänta ytterligare en vecka. Men men, det får gå, inget vi kan göra!
Så till nästa helg bör vi kunna stå och laga mat igen.

Har beställt mat igen idag, på mathem.se, med leverans hem till barnens farmor, så jäkla smidigt! Dock lite svårt att försöka tänka ut maträtter man är sugen på i några dagar framåt. Men köpte på mig lite. Leona har börjat smaka lite av våran mat när vi äter, och smaskade i sig potatismos och tyckte det var gott. Tänk vad stor hon har blivit. Sitter själv också gör hon, fast jag vågar inte lämna henne ifall hon tippar åt något håll. Vi har även införskaffat oss en trevlig produkt som jag är helt förälskad i , den har förändrat hela livet nästan 😉 Ska visa er inom kort!

Barnens lilla nisse har flyttat in under trappen också, de är så förväntansfulla över vad som komma skall, dom har matat honom med små godbitar, och i dag fick de deras första lapp från honom. ♥ Jag är så lycklig över att vi ändå mitt i all kaos kan med små medel låta barnen få en julkänsla i huset. I helgen ska vi klä granen! ♥

Nu ska vi se sista avsnittet av serien Alex som vi följt, innan vi ska sova.
Kram/Angelicq

3 reaktioner till “Ett litet bakslag, men snaaaart så!♥

  1. Säger bara wow vilket fint kök ni kommer att få. Så skönt att det går så snabbt som det ändå gör även om det är synd att bänkskivan dröjer. Men Snart är ni i mål och kan njuta av ert kök och få lite julefrid. Kram!

  2. Åh vad det går framåt med köket, nästan klart ju så härligt, fint det blir! Synd att bänkskivan dröjer bara. Så det blev vita släta luckor, bra o klokt val eftersom köket är litet och en köksö kommer skymma lite av fönstret, snyggt är det också. Ett tips om ni tänker sitta runt köksön och äta, ha inte för liten överkant, tänk att benen ska få plats just för bekvämlighetens skull, ett tips. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer