Mysstund, Jul med Ernst och snyggben!

– reklam i samarbete med prettypegs.com-

God kväll. Satte mig precis vid datorn med en burkcola. Barnen sover och vi ska snart titta på allas våran julernst på play! Älskar att kolla på play, det är väldigt sällan vi kollar på programmen de rätta tiderna de går. Oftast har vi fullt upp med annat. Rickard har precis hängt en tvätt, jag tror nästan jag svimmar av chock. De är väldigt få gånger han faktiskt gör något med tvätten. Den lotten har liksom hamnat på mig. Men sen gör han andra saker som jag inte gör. Men ibland får han sig en liten avhyvling att han gött kan hjälpa till lite 😉

Lowa vårt mellersta yrväder, envis som synden men ack så kelig och mysig. Hon älskar att krypa ner i våran säng på eftermiddagarna en stund efter dagis och bara va! ♥

Leia har känt sig lite hängig idag, hon har haft huvudvärk idag igen. Älskade unge, jag hoppas innerligt vi snart får en tid till ögon. För jag tror det beror på det, om det inte beror på något annat? Försöker prata mycket med henne, ifall det är något speciellt som hänt eller något. Men hon verkar trivas bra och ha det bra i skolan och på fritids! ♥

Vet ni vad jag ogillar med denna årstid? Det är att det är så förbaskad mörkt. Jag som är beroende av ljus när jag fotar, så blir det inte att jag fotar lika mycket. Ska försöka fota massa i helgen, saknar det. Vi har lite jobb som ska fotas till så det ska jag försöka hinna med, samtidigt som vi ska färdigställa målningen i köket. Vet ni, igår kom köksön på plats, nu saknas bara bänkskivorna. Några skåpsluckor och sen är det färdigt. Förutom kaklet. Men det är snart på plats det också! Alltså HELT galet. Får nypa mig i armen tror jag! Ska visa er , längtar tills vi får börja ställa in saker, jag sitter och kikar efter lite produkter, Vi behöver uppdatera med en hel del som blivit kantstött. Inte så roligt att fylla de nya fräscha köket med sånt 😉

Jag har så mycket att visa som jag inte hunnit med ännu. Minns ni att vi köpte ett skåp till vardagsrummet för ett tag sen på Ikea?
Såg inte så mycket ut för världen när vi hade satt upp det.. Som ett helt vanligt vitt skåp.


Vi ville göra något extra med skåpet så vi började kika runt på lite olika typer av ben. Och hittade ett par som vi tyckte var helt perfekta. Lite annorlunda men ändå så fina!

Benen hittade vi på prettypegs.seDär kan man beställa massor olika ben i olika färger, former och höjder. Så jag kommer vilja byta ut på vår bestå vi har i vardagsrummet också. Det gjorde så himla mycket! Har ni inte sett denna sida tycker jag ni absolut ska kika in och titta. För jäklar var mycket man kan förändra med små medel!


Nu är den här bilden tagen för ett tag sen så vi har ju inrett lite mer sen dess.  🙂

Visst kan man inte tro att det är samma skåp 🙂

Nu ska jag slänga upp mig i soffan i min nya pyjamas och mina nya sockar, jag är så frusen av mig så lika bra att köpa på sig lite varma kläder;) Leia sa att hon önskade sig det i julklapp, så kanske vore något. För jag har fortfarande inte kommit längre med julklapparna. Börjar känna en liten stress. Är ni klara?

Kramar/ Angelica

5 reaktioner till “Mysstund, Jul med Ernst och snyggben!

 1. Wow, vilken skillnad på skåpet. Supersnyggt ? Tack för tipset, blir till att kika in på den hemsidan. Mellansonen vill uppdatera möblerna på sitt rum och detta var ju ett väldigt smart och enkelt sätt.
  Julklapparna börjar bli klara, några till de stora barnen kvar bara.
  Önskar dig en härlig helg.
  Kram Annika

  1. Eller hur! det tycker jag absolut du ska gör. Ja visst är det smart och enkelt, går väldigt fort också att förnya! Hoppas du hittar några fina ben som passar till hans rum!
   Åh vad skönt, jag måste skärpa till mig och fixa de sista klapparna, eller typ alla 😉
   ha en fin helg du med! KRAM

  1. Ja jag hoppas också. tydligen långa väntetider 🙁 Men det är jobbigt när hon lider. Sen börjar man ju bli orolig om det beror på något annat 🙁 Men förhoppningsvis beror det på att hon ser lite dåligt <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg