Renovering huset,  Vardag

Nerverna sitter utanpå!

Låg i sängen igårkväll innan jag skull sova och kollade gamla inlägg på bloggen. Det har hänt så fruktansvärt mycket. Som när våra vänner fixade hela vårt all rum, får fortfarande nypa mig i armen ibland. Går ofta upp på övervåningen och blir lika chockad varje gång. ♥ så tacksam att orden inte räcker till.

Idag var jag hemma en snabbis på lunchen och tittade till hur det gick i köket. Men höll på och börja gråta ( av lycka ) Så jag åkte iväg lika fort och köpte mat och sen vidare tillbaks till jobbet. Kan ju inte stå och gråta när hantverkarna är här. Hur skulle det se ut. Man skulle nästan kunna tro att jag är preggo, så känslig som jag är. Nu vet jag att så är inte fallet. Men det här halvåret har varit så galet påfrestande, nerverna sitter fortfarande utanpå så det kanske inte är så lustigt?

 

Nu ska vi sticka iväg till svärmor och äta kvällsmat, senare ikväll ska jag uppdatera er lite mer kring köket. Vi har fått ett litet tråkigt besked som förhalar processen lite.Tittar in sen och uppdaterar!

Hej så länge! ♥

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *