Nerverna sitter utanpå!

Låg i sängen igårkväll innan jag skull sova och kollade gamla inlägg på bloggen. Det har hänt så fruktansvärt mycket. Som när våra vänner fixade hela vårt all rum, får fortfarande nypa mig i armen ibland. Går ofta upp på övervåningen och blir lika chockad varje gång. ♥ så tacksam att orden inte räcker till.

Idag var jag hemma en snabbis på lunchen och tittade till hur det gick i köket. Men höll på och börja gråta ( av lycka ) Så jag åkte iväg lika fort och köpte mat och sen vidare tillbaks till jobbet. Kan ju inte stå och gråta när hantverkarna är här. Hur skulle det se ut. Man skulle nästan kunna tro att jag är preggo, så känslig som jag är. Nu vet jag att så är inte fallet. Men det här halvåret har varit så galet påfrestande, nerverna sitter fortfarande utanpå så det kanske inte är så lustigt?

 

Nu ska vi sticka iväg till svärmor och äta kvällsmat, senare ikväll ska jag uppdatera er lite mer kring köket. Vi har fått ett litet tråkigt besked som förhalar processen lite.Tittar in sen och uppdaterar!

Hej så länge! ♥

6 reaktioner till “Nerverna sitter utanpå!

 1. Oh va fint de kommer att bli?❤

  Va heter väggfärgen där fönstren är i rummet uppe? Ä den blå el grå?
  Gör sig så fint mot de vita?

  1. Ja ,det tror jag också!
   Färgen som är på övervåningen är blå, och det är en tapet från rusta! Jag är osäker på vilken den är exakt, eftersom det är Madde som valt, men kan kolla med henne om du vill veta? Visst gör den sig fint!

   Kramar! <3

  1. Soffan köpte vi på Em-möbler för några år sedan 🙂 visst är det fint, man kan inte tro det är samma rum! Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer