Ett tips från mig till er och första bilden på lilla kulan! ♥

-I samarbete med bubbelroom.se-

God förmiddag! Tänkte bara kika in lite snabbt med lite direktlänkar till kläderna jag delade i min story igår på instagram. Jag fick så mycket frågor om de olika kläderna och den grå dressen blev så populär, så tänker att vissa av er som inte har instagram också ska få ta del av det 🙂 Först ut är denna underbara känning,

Den är skön och supersnygg, jag bär den i storlek S och tycker inte alls den känns trång, tänker att magen kan växa ganska så rejält i den! ♥. Ni kommer direkt till klänningen HÄR

Delar även två rörliga filmer så ni kan se hur den sitter!♥

I samarbete med bubbelroom.se kan jag erbjuda er en personlig rabattkod: Med koden AS10 får ni 10%rabatt på ett helt köp hos hela september ut! Så passa på att fyll på höstgarderoben och missa som sagt inte att använda koden innan ni genomför köpet! ♥ Ni kommer direkt till bubbelrooms startsida HÄR

Nästa favorit plagg som jag kommer leva i nu i höst är denna härliga mysdress!

Den verkade bli en stor favorit även hos er, då många ville ha länken till den. Så här kommer länken till TRÖJAN & BYXORNA. Finns även i beiget! SÅ snyggt! ♥

Sen måste jag visa er ett set som jag blev helt förälskad i , det är en kjol och en tröja som man kan kombinera. Hur fint?
Också detta i beiget och jag tycker det passar perfekt nu till hösten.

O helt plötsligt när jag tog på mig detta så framhävdes den lilla kulan, så nu fick ni se en första liten kik på den. Kul va!
Ni kommer till tröjan HÄR och till kjolek HÄR.
Så vill ni passa på att fylla på höstgarderoben så glöm inte att använda min kod AS10 för att få 10% rabatt, ni har till september på er!

Puss från mig och magen ♥
Sen vill jag också tipsa er som inte redan gör det att följa mig på instagram, det gör ni enkelt HÄR ♥

Kikar in lite senare. kramar / Angelica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg