Tips mot gravidillamånde, och så firade vi vår årsdag!

God morgon hörrni. Jag hade tänk kika in här tidigare, men jag har inte mått så bra tyvärr.
Jag hade en dag när jag kräktes och mådde allmänt dåligt hela tiden, efter veckor av kräkningar och det känns som det aldrig vänder så hade jag en dag där jag kände att jag bara hade lust att lägga mig under täcket och vakna upp när graviditen var klar typ. Delade ett inlägg på instagram där jag bad om era bästa tips mot gravidillamående, det är så intressant och få höra andras upplevelser och tips. Så jag kommer även fråga er, för ni kanske sitter inne på superbra grejer som jag inte ens tänkt på.
Ni får väldigt gärna kommentera era bästa tips mot gravidillamånde, sen hoppas jag verkligen det snart släpper. Jag vill börja kunna njuta av detta. Samtidigt får jag lite dåligt samvete när jag gnäller, och tänker att jag borde vara tacksam. En graviditet är inte självklarhet för alla och det finns många därute som kämpar för att kunna bli gravida. jag är tacksam. ♥ Men vissa dagar så känns det svårt att motivera sig själv, typ. Men jag tillåter mig själv att ha sämre dagar för att komma fram starkare på andra sidan. Tänker att de är mänskligt. ♥

Vi har också hunnit med att fira 10årig förlovningsdag, men det blev inte så glamouröst firande med tanke p att jag mådde så dåligt då. Men jag uppvaktade iaf Rickard med lite fina blommor, god ost och kex och ett glas rött. Sånt jag vet att han gillar. ♥ Försöker visa min uppskattning med allt han gör för mig och hans barn, vet att han alltid sätter oss i första hand och det är ingen självklarhet för alla heller, så jag är väldigt tacksam över honom. Även om han stundtals kan trampa mig på nerverna, för han är ibland som ett vuxet barn och jag kan bli tokig på honom. När väl barnen somnat och man tror att man ska få en lugn stund , då kan han sätta igång med sina tokigheter. Blir så trött ibland så jag bara suckar. MEN sen tänker jag , vad vore livet utan honom. Jag skulle definitivt inte skratt lika mycket som jag gör, för är det något han bjuder på mycket så är det skratt i vardagen, och jag älskar honom verkligen från botten av mitt hjärta.


I skrivande stund sitter jag och Leona och har en mysig lugn dag tillsammans bara hon och jag. Hon pratar så mycket och styr, det är så roligt nu att ha långa konversationer med henne. Tycker det känns overkligt att hon faktiskt ska bli storasyster nästa år. Det ska bli intressant att se sen hur framöver hur hon reagerar när det kommer lite konkurrens. Men det är ju ett tag kvar. Samtidigt som det säkert kommer gå supersnabbt som oftast alla graviditeter gör, så känns det ändå också väldigt långt bort just nu. ♥

Idag ska jag försöka att städa av lite här hemma, det ser ut som ett bombnedslag lite överallt, hemmet blir verkligen lidande när man inte mår hundra 😉 Men tänker att de kan vara skönt med ett nystädat hem nu inför helgen. Så jag ska göra mitt bästa. Jag kommer plocka undan och Leona kommer antagligen plocka fram 😉
Hur ser er helg ut? ♥

Hoppas ni får en fin fredag,
Kram och tack för att just DU kikar in här! ♥

6 reaktioner till “Tips mot gravidillamånde, och så firade vi vår årsdag!

 1. Hoppas ni får en mysig helg och att du snart blir av med det där eländet, fy farao för att må illa!!
  Vi ska till vänner imorn och äta bla kräftor, hoppas jag hinner kika på Max fotbollsmatch (han är hos sin pappa så tänkte överraska honom att komma på matchen) sen är det barngympa på söndag och sen är helgen förbi…typ. Det går för fort!!
  kram på dig

  1. Tack snälla, det hoppas jag med, <3

   Gud va smarrigt det lät med kräftor, och trevligt med vänner som kommer förbi, låter som en superhelg! <3
   men ja, det går alltid för fort. 🙁 Ha en fin fredag, kram!

 2. Äta nån skorpa eller kex i sängen innan man stiger upp med lite vatten till. Är ett gammalt tips mot illamående!
  Kram Monica

 3. Grattis till graviditeten ! Jag har också mått illa i samband med graviditet, små äta och åksjukeband lindrade lite för mig. Kram❤

  1. Tack snälla <3, jag kämpar på med att småäta hela tiden, och äter även Lergigan comp, men vissa dagar känns det ändå som att inget hjälper och jag måste ändå kräkas 🙁 Hoppas snart det blir bättre, Kram <3

 4. Jag hade alltid digestivekex på nattduksbordet så jag åt typ 2 st o drack lite vatten. Då gick det illamåendet över för stunden. Gick upp, åt en macka o kräktes ? spelade ingen roll vad jag gjorde, jag kräktes VARJE morgon o typ 14 veckor. Dör för åt jag bara en macka som jag visste skulle komma upp o sen kunde jag äta den”riktiga” frukosten ? men det va oxå just endast mornar jag mådde illa… Hoppas du hittar nåt som funkar, el att det snart går över!?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg