För 7 år sedan förändrade hon hela mitt liv, och första mötet! ♥

Hade tänkt skriva ett inlägg igårkväll men jag somnade i vanlig ordning. Igår fyllde som sagt Leia 7år.

Från tidigare inlägg om förlossningen med Leia. ♥
” Jag hade mitt sista barnmorskebesök på morgonen den 21/6, Leia var beräknad 23/6. Barnmorskan gjorde en undersökning och en hinnsvepning. När vi gick därifrån så åkte vi till ett konditori i stan och tog varsin räksmörgås. Innan vi skulle gå därifrån gick jag på toaletten och där kom den första värken. Jag kommer nog aldrig glömma det. Sedan åkte vi hem och var hemma hela dagen. Jag hade inte packat klart skötväskan så jag gjorde det i lugn och ro. Jag tror tillomed att vi hade tvättstugan den dagen, jag låg i soffan och klockade värkar och Rickard sprang och tog hand om tvätten. =) Kl 17 på eftermiddagen bestämde vi oss för att åka in till BB, min mamma skjutsade in oss och det jag minns är att hon körde fel i en rondell påväg in i Linköping.  Jag minns att jag fick lite panik och nog skrek till henne och trodde att vi knappt skulle hinna fram, dock blev det väl en omväg på sådär 300 meter extra eftersom hon vände. ?”

Tänk att det var en liten Leia som låg därinne. Förlossningen gick bra, men jag vet att jag hade lite svårt att hantera det onda och jag ville gärna ändra ställning hela tiden. Och sen minns jag att barnmorskan och Rickard en gång började titta på folk utanför som hoppade runt på några hoppstyltor.. VEM FAN BRYR SIG OM SÅNNA NU??

Och sen minns jag en mening som min älskade Rickard också sa.. “Kom ihåg älskling att vi ska ha 4 barn så du kommer göra det 3 gånger till” Vem kommer ens på att säga det? Hur kunde jag INTE slå ihjäl honom där och då? Då kan ju du prova att skita ut en hörnsoffa genom arslet då! Skämtosido, såhär i efterhand är det faktiskt väldigt roligt.=) Vi kan skratta åt det och jag minns inte att jag varken kastade ut honom eller hatade honom. Så han sa det med glimten i ögat och tur för honom att jag upplevde tog det så också, ganska modigt av honom såhär i efterhand ?
Vi får väl se om han får rätt, vi är ju på god väg, bara en bebis till så har vi fyra som han sa på förlossningen för 7år sedan. ♥

Tänk att Leia börjar skolan till hösten och hur stor och stark hon faktiskt blivit på detta år i förskoleklass.

Hon gör mig så stolt, hon har verkligen hjärtat på rätta stället och är ödmjuk och fin. Hoppas det håller i sig ♥

Hon hade önskat sig en jordgubbstårta, med egengjord jordgubbsmousse. Så det ordnade vi 🙂

Barnen plockade ut hela frosthuset och lekte med på baksidan igår med alla my little ponny som de fått i presenter. Tänk att de blivit så populära igen. 🙂

Hann även med ett väldigt myset möte igår, som jag skrivit tidigare här på bloggen så har min barnmorska jag hade när Lowa låg i magen slutat jobba som barnmorska och jobbar bara med ultraljud. Det var en liten sorg att jag inte kunde ha henne som min barnmorska denna gång också, hon kunde väl gjort ett undantag? Haha skämtosido!  Men hon gjorde alla ultraljud när Leona låg i magen. Hon är verkligen fantastisk, lugn harmonisk. Man märker att hon bryr sig på riktigt. Hon har fått en speciell plats i hjärtat och igår fick hon träffa Leona för första gången utanför magen. ♥


Bästa Marie! ♥

Madde och Mathilde-Isabelle kom förbi också, så första bilden på våra små bästisar tillsammans blev i Maries knä.

Tusen tack för en mysig liten stund. ♥

Idag har vi fått leverans hem på en färg vi ska testa i huset när vi kommit dit, eftersom hela huset har bruna fönster så ska vi måla om dom vita. Det är inte det lättaste att måla om bruna fönster vita om man vill göra det ordentligt, vilket man såklart vill. Jag ska visa er vilken vi köpt och hoppas på att den ger bra resultat.

Dags för en lunch och sedan fortätter jobbdagen med fotografering. ♥ Imorgon är det midsommar och ledig sedan ledig helg. Ser fram emot en härlig midsommarafton!

Kramar / Angelica

4 reaktioner till “För 7 år sedan förändrade hon hela mitt liv, och första mötet! ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg