Tack älskade ni, v33 och tankar kring bb-väskan.

Först och främst, stort tack för alla fina ord och ert engagemang angående tidigare inlägg. Det verkar vara många som fått en låg vikt på bebis som sen inte stämmer. Och även en del har fått att det stämmer sjävklart. Tycker det är väldigt intressant och skulle nog kunna nörda in mig riktigt ordentligt ( Om jag hade ork haha )
Jag känner mig dock lite tryggare och det är ju bara några veckor till så är det dags för nästa koll, och än så länge följer hon ju som sagt sin kurva och det är ju huvudsaken. ♥
Jag börjar dock känna mig väldigt preggo, som en liten dunderklump. Vaggar jag fram. Med sammandragningar så fort man rör sig, dock inga onda vilket jag är glad för. Men det är väl kroppen sätt att börja förbereda sig. Idag går vi även in i v 33, 32+0. Har ingen färsk bild på magen, dock fick ni ju en igår 😉

I vanlig ordning tycker jag det är roligt att jämföra magen från tidigare graviditeter och jag inser ju att jag inte var så stor då heller, jag känner mig kroppsligt större nu.

På jobbet har jag idag roat mig med att bygga om en liten del av vår barnavdelning. Eftersom vår fysiska butik inte är så stor men man ändå vill visa upp så mycket som möjligt så får man försöka tänka till.
Eftersom det inte alls var längesen vi tog in just kläder och accessoarer så börjar vi småskaligt. Online har vi mer produkter, och tanken är att vi ska utveckla mer i butiken också. En sak i taget. Men det är så fantastiskt roligt. Som jag skrivit tidigare så var detta min tanke från första början för flera år sedan, därför är det extra roligt att få bygga och trixa och hänga upp.

Här kommer en liten tjuvkik.

Fler leverantörer är påväg in och jag ser fram emot att utveckla just denna delen ännu mer. Det finns ju verkligen så många fina märken på barnkläder nu för tiden. ♥

I helgen ska jag fundera lite på vad jag vill ha med mig i BB-väskan? Hur många ombyten behöver man, till sig själv och bebisen? Lika bra att börja förbereda den, jag kommer säkert ta god tid på mig och packa med mig alldeles för mycket, som alltid när vi ska på semester ;P Den känns så oroligt långt bort, men det kommer ju antagligen gå fort så därför vill jag börja i tid, och tvätta upp lite av bebiskläderna vi inhandlat.

I helgen ska jag förhoppningsvis få snosa lite på bebis också, får alltid så mycket fina bilder på den lilla av Madde, när jag ser bilderna kan jag inte förstå att jag själv snart har en sådan liten i min famn. Galet! ♥

Kikar in imorgon!
Kramar / Angelica

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Jag ♥ Er.

-innehåller adlinks- God förmiddag. Här hemma har vi höstlov. Världens sämsta väder känns det som, det har nog regnat ända

Läs mer