Hos oss är det en självklarhet..

♥Alla dagar om året är jag otroligt tacksam för denna underbara människa. Att just han är mina barns pappa. Sånt som är så självklart i vår familj, är kanske inte så sjävklart hos andra. Den värme, kärlek, trygghet som han alltid ger. Tänker på alla de barn som far Illa i världen, som blir svikna av sina föräldrar , hamnar på olika hem osv. Det måste vara fruktansvärt att uppleva sånna svek som barn. Ibland är det bra att stanna upp och tänka till på vad man har. Jag är tacksam. Idag är hans dag och vi hyllar lite extra.♥

Jag vet att han gör allt och lite till för våra barn, och vi kompletterar varandra bra, han går in och hjälper vid fajter om min ork är slut. Han är en riktig lekpappa och prioriterar gärna bus och mys framför att ta hand om tvättberget som ofta blir mitt jobb 😉

Jag vet att du aldrig kommer svika våra barn och att de alltid går först. Tack för att just du är du och att du är pappan till vår fantastiska trio. We love you!♥

Jag vill be om ursäkt för min frånvaro också, helgen har gått i ett. I fredags hade vi fina vänner över på middag, det var mysigt att få bjuda hem dom hit, det har hänt så mycket i huset sen dom var här senast. Vi dukade upp långbord i vardagsrummet , myste framför brasan och pratade. Kidsen lekte och kvällen gick för fort! Vi pratade kök , semester och framtidsplaner. Tack för en trevlig och mysig kväll Elin & Fredrik! ♥

Sedan har jag jobbat på neo, och jag jobbar kväll idag, så därför kommer vi fira Rickard lite mer en annan dag.

Nu ska jag hoppa in i duschen och hoppas på att väglaget är bättre mellan Motala och Linköping idag än vad det var igår. vad har ni för planer idag?

Hoppas ni får en fin söndag!

Puss & Kram/ A

5 reaktioner till “Hos oss är det en självklarhet..

  1. En fråga, min dotter blev så förtjust i er heltäckningsmatta i garderoben och vill ha en likadan till sin garderob. Var har ni köpt den och vad är det för märke och nr på den ? Hoppas på svar.

    1. Åh vad roligt att hon gillade den. Barnen älskar den här hemma, jag publicerar snart ett inlägg med direktlänk till produkten!
      KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg