God morgon söndag och sommartid.

God morgon söndag, sommartid idag , tur klockan ställer om sig själv annars hade jag nog glömt bort det 🤎 brukar ni ha koll på det? Jag gillar inte att ställa om klockan, önskar vi slapp hålla på det med 🙂

Igår vakande jag tidigt , tidigare än alla andra i familjen och kunde inte somna om, när Leona sedan smög ner för trappen strax efter 07 så myste ci framför tv innan en efter en vaknade. Jag sover så dåligt nu för tiden , många toalettbesök på natten och bebis börjar få det trångt i magen tror jag minsann, för det bökas åt alla håll och kanter. Dessutom märker jag att hon trycker på uppemot revbenen och de gör så ont , så ibland får jag försöka se till att hon flyttar på sig därinne ☺️ idag visar appen 66 dagar kvar till bf, men tänk om hon vill komma tidigare som Lucie tex hon är född i 38+3 10 dagar före bf.. genast känns det ännu närmare om man tänker så. Alla barn förutom Leona (nr3)har kommit tidigare innan bf, Leona gick jag över tiden två dagar. Herregud det kändes som en evighet minns jag och jag trodde min kropp hade svikit mig. Hihi,

Är spänd på hur denna förlossning kommer starta sen. ❤️

Igår kom alla mina dahlior ner i jord också, jag fick hjälp av barnen och Rickard. Mig egna Bosse rappne 🙂 så nu står det 39 knölar i plastlådor i köket , det kommer ett eget inlägg om detta, roligt att ni gillade det tidigare inlägget som när vi planterade luktärt.

Nu ska jag gå upp och fixa lite frukost.

Hoppas ni får en fin start på dagen.

Kram / Angelica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer