Har julkänslan infunnits sig hos er?

Idag har jag grottat ner mig i papper och i ännu mer pappersarbete, FY bubblan så tråkigt ändå! Ibland kan jag tycka att det är lite roligt med bokföring, men inte idag, Idag kände jag mig dessutom trött och sliten efter helgens jobb. Men det är alltid lika skönt när man är färdig.

När jag sedan hämtade Barnen på fritids så tvingade jag dom att ta en liten promenad till lekparken så att jag kunde få rensa huvudet, hade en dov huvudvärk och tänkte att frisk luft hjälper.
Det gjorde det, det kändes mycket bättre efteråt, Men det satt långt inne för min äldsta att följa med , om hon hade fått välja hade hon helst sluppit, men hon kom inte undan, det var mysigt att få spendera tiden utomhus med dom, passa på medans det fortfarande är väldig varmt ute för att vara november! Blir det någons snö till julafton tro?Jag har inte haft någon julkänsla alls, men igår när vi firade fars dag och jag överraskade med trerätters till Rickard när han kom hem efter jobbet, vi tände ljus och myste så fick jag någon form av julkänsla. Den försvann iofs lika fort, men med lite hopp så kanske den kommer tillbaka, håller tummarna för en bra julkalender, det gillar jag, krypa upp i soffan på morgonen och kika innan det är dags att stressa iväg till skolan. ♥

Jag har faktiskt inte alls känt mig i form på sistone, som jag skrev i tidigare inlägg så grubblar jag väldigt mycket på framtiden. Det hänger kvar,och jag känner mig lite ur gängorna om jag ska vara ärlig. Det är så många tankar som far runt i huvudet och jag har svårt att sätta fingret på det, därför är det ännu svårare att skriva ner det också. ♥
Kikat igenom gamla inlägg här på bloggen, längtar tillbaka, kändes gladare då, Kanske var gladare då? ♥

Nu ska jag kramas lite med Rickard.
Missa inte att följa mig på Instagram för er som inte gör det. @angelicasandberg.se 

Puss

3 reaktioner till “Har julkänslan infunnits sig hos er?

  1. Jag har med känt mig nere och väldigt stressad ett tag nu. Har en klump i magen som har suttit i några dagar och inte vill försvinna men jag vet inte vad den beror på.
    Jag ser framemot julstämningen nu innan jul men inte riktigt runt själva jul. Men i år ska jag iallafall vara ute i god tid med klapparna och så ska jag få fram många tomtar så barnen får en mysig stämning och en längtan till jul. Jag vill få de att se det fina innan själva julafton för då känns det ju som om att allt är över tycker jag.
    Trevlig kväll
    https://lotte4.blogspot.se

  2. Har aldrig nån julkänsla nu mera. Tar med oss barn o barnbarn till Kanarieöarna istället o alla tycker det är ok. Kram Monica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg