Skämma bort sig själv och baka hans favoritbullar!

Ledig helg. Finns det något bättre?
Slippa ställa klockan och inte ha några måsten. Kidsen har studiedag imorgon också, så våran helg fortsätter lite längre. Mysigt. Dock är inte pappan i huset ledig imorgon tyvärr. Men därför ska vi passa på att fortsätta ha det extra mysigt här hemma.

Igårkväll lyxade vi till det efter att Leona hade somnat, vi tog varsitt glas prosecco och satte oss i bubbelbadet. Fyra grader varmt i luften och 40 grader i bubblet. Verkligen vardagslyx på hög nivå. De stora barnen kikade på den nya tjuren Ferdinand filmen och smaskade godis. Så jag och Rickard bubblade ensamma i 20 minuter. Så avslappnande verkligen. Sen efter en liten stunt tittade Lowa ut genom dörren och frågade om hon fick hoppa i. Perfekt avslut på dagen, vi somnade ovaggade hela familjen sen. ♥

Just nu är barnen och Rickard ute spelar fotboll på framsidan med grannarna, jag ska passa på att sätta en bulldeg, bullarna som jag bakade sist tog slut fort, denna gången har jag hittat en jättesmarrigt recept på Rickards favoritbullar, nämligen sockersnurror. Så håller tummarna att de blir goda! 🙂

Ska visa er vad jag skämde bort mig själv med i fredags, en vas som jag har kikat på väldigt länge och nu slog jag till. Självklart var jag tvungen att fixa till en härlig fredagsbukett med från viblomman. Det är verkligen något visst med snittblommor. Det gör en alltid liiiiite gladare faktiskt.

Kikar in lite senare och hoppas jag kan bjuda på en bild på smarriga bullar!

Vad gör ni denna härliga söndag?
Det var många som frågade vart jag köpte nisse-setet som jag delade i min story på Instagram. Jag är verkligen så nöjd, än har inte nissen fått flytta in, jag ska hitta en bra plats som jag ändå kan placera lite små grejer utan att Leona kan vara där och förstöra. För er som också vill köpa detta set och låta en liten nisse flytta in hos er , så hittar ni det HÄR.

Kram

En reaktion till “Skämma bort sig själv och baka hans favoritbullar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg