Håret rök några centimeter och såhär blev nya mattan i vardagsrummet.

God morgon! Har ni sovit gott? Jag fick en liten sovmorgon idag, vilket var skönt med tanke på att jag ska jobba ikväll!
Det blev inget bloggande igår, dagen gick i ett.
Den började med att jag fick ett sms av min svägerska att hon hade fått en avbokning på klipptider så jag packade in kidsen i bilen och åkte dit ,medan Rickard åkte ner till jobbet och jobbade. Leia klippte av en bit på håret. Hon ser genast ännu äldre ut, Min underbara stora unge, kan inte förstå att hon blir 8år iår! Lowa klippte också av en del av sitt hår, eftersom vi var tvungen och rätta till det hon fixat så fint själv;P Men hon vägrar vara med på bild.. =P

Snart kommer en av Leias kompisar från skolan hit och ska leka. Vi springer runt och trixar här hemma. Försöker planera och förbereda inför vår kommande renovering.

Nu ska jag visa er hur vardagsrummet ser ut just nu, det är fortfarande inte helt färdigt, vi har fortfarande inte tagit tag i det vingliga bordet. Och det är inte färdigt på väggarna ännu , det tar ett tag innan allt blir helt perfekt. Jag har letat länge efter en matta som känns bra, jag har valt och ångrat mig, typ tusen gånger, och efter att ha tittat på den här mattan i ett par månader tror jag det är nu, så tänkte jag att jag skulle våga på mig lite färg, och det blev faktiskt riktigt bra. Den såg mörkare ut på bilden på hemsidan än var den var i verkligheten, och det tyckte jag inte gjorde någonting=)Den passade även perfekt till våra nya kuddar som vi har i soffan. Så vi känner oss nöjda. Små steg framåt. 🙂

Nu måste jag hoppa in i duschen och sedan åka vidare på Neo. ♥

Hoppas ni får en fin Söndag!
P &  K / Angelica

6 reaktioner till “Håret rök några centimeter och såhär blev nya mattan i vardagsrummet.

  1. Så fin Leia blev i håret! Nu har ni fått det mer ombonat, snyggt. Jättefina kuddar i soffan och så snyggt med blomlådan med gröna växten i. Ha en fin kväll!

    1. Tack=)
      Skönt att erat fungerar felfritt, vårt har varit knasigt i ena benet sen första dagen, och vi har tyvärr varit lata för att åka och lämna tillbaka det…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg