Spännande saker och läs om förlossningen!

God kväll. Kikar in innan jag ska krypa ner och sova ett par timmar, klockan ringer tidigt imorgon bitti och det är dags för ännu ett pass på neo. Jag gillar omväxlingen, idag har jag packat ordrar hela dagen, allt är skickat inför alla hjärtans dag. Brukar ni fira det? ♥ jag ska erkänna att vi faktiskt är ganska dåliga på det..

Dagarna knallar på, fick ett roligt samtal idag också så nu blir det lite spännande förändringar framöver. Berättar när allt är klaffat och klart. Men jag kan säga att jag fått ett erbjudande jag inte kände att jag kunde tacka nej till. Jag tror att det kommer bli bra! ♥

Förresten så har jag också bokat in en dag på förlossningen! Ni vet ju hur jag har velat fram och tillbaka, men nu har vi bokat in en dag i mars! Ska bli så roligt 🙂

Gick faktiskt tillbaka i bloggen och läste om förlossningen med Leona. Alltså åh, fan va häftigt det var. Den känslan, magiskt! Vad man glömmer snabbt dessutom. Gjorde det ens ont? Läs hela berättelsen HÄR ♥

Nu ska jag sova ett par timmar, och hoppas Leona sover, hon har varit lite gnällig i kväll, så hoppas inget är på gång.

Sov gott fina ni,

kram/ A

2 reaktioner till “Spännande saker och läs om förlossningen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg