Leona,  Vardag

Helt överväldigad!

Vill börja detta inlägg med att säga TACK till alla era fina kommentarer , privata meddelanden och mail, gällande vårt sovrum. NI är helt fantastiska. Vilken energi man får av er. Tusen tack igen! Känner mig alldeles överväldigad och glad! ♥

Ställde klockan imorse, jag tänker att det är dags att försöka få ordning på rutinerna lite. Nästa vecka är det dags för kidsen att börja fritids och dagis igen. Det har varit mysigt att ha dom hemma, dock har sommarlovet gått så himla fort.

Idag har barnen Engla-Freja här och leker. Madde kom i förmiddags och lämnade henne och vi passade på att jobba lite också. Slå två flugor på smällen;) Perfekt. Dessutom väldigt roligt att jobba tillsammans.
För tillfället målar kidsen nagellack och gör sig fina!

Härliga ungar. Ska nog ta med dom på en liten promenad om en stund. ♥

Leona den lilla sötnosen, hon bara växer och växer, har börjat köpa storlek 62.. Lite stort fortfarande men bättre och kunna vika upp lite. Idag trivs hon väldigt bra i sina kläder från Polarn och pyret. Så mjukt och härligt!Nu ska jag ta med kidsen på en liten promenad och sen tänker jag även att vi ska åka in till Linköping och Ikea en snabbis, känns inte som vi gör något annat, men jag behöver komplettera lite.

Jag har även testat något nytt som jag tidigare inte testat men jag känner mig redan supernöjd!
Kikar in ikväll och visar er vad det är.♥

Ta hand om er sålänge!

KRAMAR

6 kommentarer

 • Fia

  Ert sovrum blev sååå fint, så duktiga ni är! Kul att Madde och Engla-Freja kom till er, bor ni nära varandra, har ni gångavstånd? Lilla Leona är sååå söt och så fint namn, alla era tre flickor är så söta och så fina matchande namn. Kram

 • Birgitta bengtsson

  Ja ert sovrum blev underbart. Men lilla Leona är det mest bedårande av allt
  Givetvis även storasystrarna men vilket litet underverk hon är så söt.
  Roligt att se följetongen på ert hus som blir så fint.
  God smak av er båda.
  Kram till hela familjen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.