Snart får ni träffa Majgull och absolut doftfri.

-Annons i samarbete med NA14.se-

Nu ska jag strax krypa ner i sängen, skapligt för en gångs skull tänkte jag. Men det lär väl inte bli så. Idag har jag kämpat med mina mörkläggningsgardiner… äntligen är de på plats! Majgull heter dom. Så roligt namn. Majgull ska fixa så jag kan sova gott om nätterna i ett mörkt rum 🙂 får visa imorgon för det är alldeles för mörkt att fota.

Nu till något helt annat, jag har aldrig lidit av svettningar tidigare, (förutom fotsvett då i vissa skor) inte sådär som jag märkt att andra folk faktiskt gör. Ja lider verkligen med dom. Det måste ju ta ganska mycket på psyket, när man kanske blir stressad , svettig och nervös och då kommer illaluktande doft. Bara den grejen måste ju vara stressande, att tänk om jag blir för varm, så kommer det lukta illa. Jag har som sagt inte lidit av detta tidigare. Men efter graviditeten med Leona så känner jag att jag faktiskt börjat svettas mer. INTE roligt. Jag får nästan lite panik. Jag visste att min vän Madde bloggat om en bra produkt för ett tag sen så jag ringde henne. Hon sa att jag var tvungen och prova då hon var supernöjd med den, så sagt och gjort, åkte jag till apoteket och köpte den.
Produkten heter Na14 och finns i två olika varianter. Som dab-on eller som spray. Jag köpte faktiskt båda. Efter att ha läst på lite om produkten så tänkte jag att det är lika bra att ha båda, eftersom man kan använda den överallt på kroppen för att få bort oönskad doft. Man kan även spraya ner andra saker som luktar, då är sprayen perfekt.Na14 är en svensktillverkad deodorant som eliminerar din svettlukt och finns i två olika varianter, en dab-on och en bodyspray. Na14 är doftfri och dessutom rekommenderas av Astma- och allergiförbundet och Patientföreningen Hyperhidros och har därför fått den lilla stämpeln på flaskan. Istället för att dofta svett och parfym kan du nu välja att vara doftfri, om du ändå vill ha parfym vänta då till NA14 har torkat med att ha på parfym då kommer du lukta parfym inte svettlukt blandad parfym för det är ju inte så fräscht. Vill du läsa mer om den kan du göra det HÄR


Jag testade produkten under mina armar och jag märkte skillnad direkt. 🙂

Som jag skrev ovan så har jag alltid lidit av fotsvett, tänk att det kan vara så olika. Rickard tillexempel, hans strumpor luktar aldrig, då menar jag ALDRIG, spelar ingen roll om han har gått en hel dag i varma skor. Så jag gick bananas med sprayen här hemma och tog även fötterna , och skorna. 🙂För er som vill testa denna produkt hittar ni den just nu till ett väldigt bra pris HÄR

 

Jag kommer fortsätta gå bananas med denna spray här hemma, tänk att få allt som luktar illa helt doftfri. Vilken dröm 😉

Nu ska jag krypa ner innan ögonen går i kors. Ta hand om er. Glöm inte kika in imorgon, då ska ni få se Majgull.
Kramar

3 reaktioner till “Snart får ni träffa Majgull och absolut doftfri.

  1. Jag testade Na14. Funkar skitbra. Fötter, strumpor och skor blir fortfarande blöta men de luktar inte svett längre. Jag gör behandlingar mot överdriven svettning på Svettkliniken https://svettklinikenstockholm.se/fotsvett/ då och då för att bli torr. Det första som kommer tillbaka efter några månader är lukten av fotsvett, men nu slipper jag även den 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg