Helt plötsligt fixade hon det helt själv!

God förmiddag! Mår lite bättre idag, men känner mig ändå lite seg, har sovit lite dåligt inatt. Tur jag fick ligga kvar en liten stund extra i sängen imorse, medans Rickard tog Leona och fixade god frukost! Sedan åkte han iväg och fixar golv hos vänner!

När han är färdig ska vi gasa in mot Ikea och förhoppningsvis köpa soffa, skåp o börja möblera! ♥ Tänk om vi ikväll kan tända en brasa o sitta framför elden! Ska låna systers bil som hade dragkrok, ångrar vissa gånger att våran bil inte har! Men tur det gick att lösa smidigt 🙂

Igår när vi skulle ta våran promenad till affären så ville Lowa testa att cykla utan stödhjul.. hennes cykel hade ingen luft i däcken och vi försökte pumpa men det gick inget vidare. Som tur var har vi bästa Bosse på gatan, han kan man alltid knacka på om man behöver fylla däcken! Jäklar va det rullade sen 🙂

Det tog inte många tramp förrän Lowa lyckades cykla iväg själv 🙂 så jäkla duktig!!

Leia var stolt som en tupp över sin lillasyster, och det blev kramkalas flera gånger 🙂

Hon cyklade ju inte direkt långsamt så jag fick mig ett litet träningspass, nyttigt för fy vilken dålig kondition jag har. Det är nästan pinsamt! Borde Verkligen börja röra på mig, men de får bli någon annan gång i livet 😉 brukar ju räcka att springa efter barnen, sen när Leona börjar gå osv, då kommer den dagliga motionen 😉 Pjuh!

Hon börjar bli så stor lilla Gullunge!

Dessa två, de har ett speciellt band till varandra, men just nu är de inne i den värsta perioden av bråk och tjafs! Jag blir helt slut i huvudet alltså, måtte de vara en period som snart går över. Ibland kan de ju leka i flera timmar och vissa dagar tror man de ska slå ihjäl varandra hela dagarna!

Nu ska vi äta lite lunch och göra oss redo för trippen till Ikea!

Hoppas ni får en fin lördag!

En reaktion till “Helt plötsligt fixade hon det helt själv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg