Helt plötsligt kan hon ha storlek 62.


Line vill kika in och önskar er en fin dag. Lilla sötnosen som vi börjat plocka fram storlek 62 till. Jag kan verkligen inte förstå hur snabbt dessa månader har gått och hur fort utvecklingen går, från att va en liten nyfödd krabat, till att helt plötsligt vara en liten bebis. Lilla goding, hon är verkligen så fruktansvärt snäll. Skulle säkert sticka i ögonen för många.. Men hon sover hela nätter peppar pappar, rätt som det är kan de snabbt ändras tänker jag. Men hon skämmer verkligen bort oss. Hon är för det mesta tillfreds och det har hon varit sen hon var liten. Så himla tacksam verkligen. Kunde lika gärna varit totalt slut som artist, det är jag sjävklart ändå vissa stunder , men de kan jag ej beskylla henne för. ♥

På språng påväg, så var jag tvungen att fota när hon bär denna söta body , den fick vi i present av våra fina vänner Madde & Micke när hon låg i magen, tänk då kändes storlek 62 långt bort, men nu har hon det. Visst är väl bodyn för gullig? ♥

O tänk att de också fått sitt efterlängtade lilla underverk, han gjorde entre i måndags, ser fram emot att träffa de lilla knytet. Äntligen har Lines lilla kompis kommit till världen. Ni kan kika in på hennes blogg HÄR.

Nu är det fullt ös här hemma, Leia har varit och tagit sin andra dos vaccin, och sen hade hon tappat bort sin cykelnyckel, och tyvärr hade vi inte någon extra, så nu är R och hon och fixar med det. Jag behöver hämta ut lite paket som ligger hos ombud, och sen skulle jag behöva kika på en höstjacka både åt mig själv och åt kidsen. Lucie och Leona är färdiga. Men vi andra behöver fylla på våra garderober inför hösten..

Hoppas ni har en fin tisdag. Här skiner solen nu och hösten känns så långt borta,  även om det är riktig kallt på mornarna… 🙂 Imorse visade vår termometer 4 grader bara. Så snart är det tags att ta hand om dahliaknölarna.. Och hoppas de överlever övervintring.  Man längtar redan efter nästa säsong.. Har kunnat plocka in så mycket blommor detta år, och dessutom har en del gått till komposten. Nästa år ska jag sätta mer snittblommor också att ha till buketter. ♥

Ta hand om er.
Stor kram/ Angelica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer