Vårdande produkter för håret.

-reklam för bobbyoduncu.se-

Jag är egentligen ganska dålig på att ta hand om mig själv, ni vet det är sällan jag prioriterar mig själv, det blir liksom så att barnen går fort när de kommer till kläder osv. Att jag gör naglarna är typ sensation. 😉

Men något jag inte tummar på sedan år tillbaka det är faktiskt bra produkter mot håret, min svägerska är frisör så jag har sedan jag blev tillsammans med Rickard inte färgat mitt hår själv, utan det sköter hon vilket jag tycker om. Mitt hår mår liksom alltid bra. Men jag är också noggrann med att använda bra produkter till håret. Ni vet att jag älskar Bobbys produkter, och har använt dom i över ett år, eller om det tillomed är längre. Efter att jag började använda hans produkter så har mitt hår blivit så fylligt, det känns verkligen mycket ”tjockare” vilket jag verkligen tycker om. Produkterna är dessutom väldigt dryga och luktar helt magiskt gott.
jag hade hopp om att få va ensam med dessa produkter här hemma, men det kunde jag glömma direkt 😉

Dom används flitigt av oss alla. Dessutom har de även släppt en ny serie som fokuserar på fukt.
Dessa produkter köper du som ett paket och du hittar det HÄR

Hydrate, fokuserar som sagt på fukt och lämnar håret otroligt glansigt efteråt. Det jag gillar med Bobbys produkter är att de uppfyller verkligen det dom beskriver. Håret glänser och tynger ej ner håret.
Så har du ett torrt hår så är detta något för dig. 
Därför känns det extra fint att jag kan erbjuda er en kod som ger er 15% rabatt på Bobbys produkter. HÄR finner ni hela hemsidan. Koden är ANGELICA som ger er 15% rabatt på alla produkter.

Om ni ändå passar på att beställa så måste ni kika in deras  Beauty Oil  

Helt klart en av mina favoriter, den luktar otroligt gott och du behöver ändas ett par doppar för att skapa en enorm glas och otrolig god doft. ♥ Så missa inte att använda koden ANGELICA 15% rabatt i kassan. Ni kommer till deras hemsida HÄR

Nu ska jag ge Line lite mat, och sen blir det hämta hem tjejerna från förskolan. ♥

Kikar in lite senare eller imorgon igen.
Kramar/ Angelica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg