Hemmaspa och bebiskläder! ♥

Två dagar har vi haft riktigt mysdagar här hemma, gått i pyjamas och bara myst. Pusslat, målat teckningar och busat.
Jag får dock lite dåligt samvete mot barnen för att jag är så begränsad just nu. Men det sitter säkert mer hos mig än hos dom, för det verkar inte gå någon nöd på dom alls. ♥

Igår när de var på övergången och jag smög upp så lekte de alla tre spa inne i Leias rum, de hade satt på avslappningsmusik på tvn, och de var riktig mysigt.Sötnosar,så stolt över att få vara deras mamma och att vi får så mycket tid tillsammans detta jullov. Vi sover länge på mornarna och äter frukost sent, så himla skönt att slippa ställa klockan. Men snart är det dags för verkligheten igen.
Samtidigt som det är tråkigt att ledigheten går fort så är det skönt att komma tillbaka till rutiner också.
Jag räknar ner tills jag ska till läkaren nästa vecka och hoppas jag får den hjälp jag behöver, annars får jag lite panik.
Försöker att inte tänka så mycket på det, men visst snurrar en och annan tanke.

Letade efter lite bebiskläder från när Leona va nyfödd och hittade faktiskt en del som jag tänker att jag ska tvätta upp sen när det är dags, men tror att jag har mer ute i garaget, behöver bara kunna hitta var exakt=P
 
Kläderna känns så galet små, ska det komma ut en sånär liten , på sista bilden ser ni mössan som Leona hade på BB, så sjukt den ser ju galet liten ut ♥ Nu när man gör sånt här så börjar allt känns så verkligt.
Jag ska börja leta de sista sakerna som vi ska köpa på oss, bland annat är jag ute efter ett fint babynest, tipsa gärna om ni vet var jag kan köpa?♥


Måste visa dessa söta små tossar som min syster hade köpt till Leona i julklapp, tyvärr var de lite för små i storlek, men var gör det, de kommer bli perfekta till lillasyster, så de får flytta in i hennes garderob. Hon hade hittat dom på en mässa, visst är de väl för söta? ♥

Nu har Rickard ledig helg, det känns underbart att få lite avlastning.
Hoppas ni får en mysig helg,
Kramar

2 reaktioner till “Hemmaspa och bebiskläder! ♥

  1. Hej…jag köpte jättefint babynest från ”gullemig” ? hon syr mkt fina olika bebis grejor? hon ha även en ”rea” sida med fina grejor..
    Sovormar, filtar, babywrap till babyskyddet o mer….. kolla hos henne…

    Kram linda hoppas du få hjälp…ä fruktansvärt med foglossning ?

  2. Hej! Jag köpte också från ”gullemig”, till mitt barnbarn. Så fina och superbra service!! Gullemig rekomenderar jag varmt! Lycka till! Kram Kicki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg